| | |

חיתוכיות עוגת גבינה ברולה

מרקם מעלף עם טעם חלומי
בהשראת: עינת בוימן
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
חיתוכיות עוגת גבינה ברולה
אין יותר מתאים לחג שבועות מחית‎וכיות גבינה מושלמות עם קרם ברולה שלא תפסיקו לזלול ולהנות מהטעם!
קבלו מתכון לחיתוכיות עוגת גבינה ברולה, המקבלות מרקם מעלף מתחתית פריכה בעדינות המשתדכת לגבינה עשירה, עם שכבת קרם ברולה שרופה ומפצפצת.
חית‎וכיות גבינה מושלמות עם טעם חלומי שהכי מתאים לחג. חובה לנסות לפחות פעם אחת!
מתכון באדיבות: עינת בוימן

ספר המתכונים של עינת בוימן

 

חיתוכיות עוגת גבינה ברולה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

חיתוכיות עוגת גבינה ברולה

חיתוכיות עוגת גבינה ברולה

מרקם מעלף עם טעם חלומי
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: עינת בוימן

ציוד

פורמה מרובעת 20 על 20 ס״מ

המצרכים

  • פורמה מרובעת 20 על 20 ס״מ

לתחתית:

  • 180 גרם ביסקוויט גטניו טחון דק (16 יחידות)
  • 100 גרם חמאה מומסת

למלית גבינה:

  • 450 גרם גבינת שמנת 30 אחוז שומן בטמפ׳ החדר (2 קופסאות של נפוליאון)
  • 200 גרם סוכר (1 כוס)
  • 2 ביצים L
  • 1 חלמון L
  • 60 מ״ל שמנת מתוקה (1/4 כוס)
  • 1 כפית מחית וניל איכותית
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • נאחד בין הביסקוויט הטחון לחמאה המומסת ונשטח בתבנית, נאפה כ-10 דקות על 180 מעלות ואז נוציא ונקרר.
  • נוריד את חום התנור ל-150 מעלות.
  • בקערה עם לקקן נטרוף את גבינת השמנת עד שנהיית רכה, ואז נוסיף סוכר ונטרוף עד למסה אחידה. ניתן גם בקערת מיקסר עם וו גיטרה אך חשוב לעצור את המיקסר ולגרד את הדפנות.
  • נוסיף את הביצים והחלמון ושוב נטרוף היטב, נוסיף את הוניל, שמנת מתוקה, ומלח ונערבב היטב.
  • לאחר שהתחתית התקררה, נמזוג את מלית הגבינה ונכניס לאפייה למשך 30-40 דקות. המרכז צריך להיות רוטט.
  • נצנן את העוגה לפחות 5 שעות במקרר, עדיף ללילה.
  • נחתוך לקוביות ונפזר סוכר מעט חום על כל קובייה, ונשרוף עם ברנר. מומלץ לשרוף ממש לפני שאוכלים

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
חיתוכיות עוגת גבינה ברולה


שאלות נפוצות: חיתוכיות עוגת גבינה 

אפשר תמונה לבסיקוויט גטניו?
כזה. אפשר גם פתי בר רגיל.
אפשר לשרוף בתנור אם אין ברנר?
מאוד מומלץ שלא. אבל אפשר להפעיל גריל עליון 200 מעלות, להכניס ממש לחצי דקה עד שנשרף ולהוציא מהר מהר, שהעוגה עצמה לא תיהרס.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?