|

פסטה קנלוני במילוי גבינה

עם רוטב רוזה מפנק במיוחד
בהשראת: לינדה לגנואר
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
פסטה קנלוני

 

פסטה קנלוני

פסטה קנלוני במילוי גבינה

עם רוטב רוזה מפנק במיוחד
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: לינדה לגנואר

ציוד

כוס 200 מ"ל

המצרכים

  • 13 צינורות קנלוני

למלית גבינות:

  • 1 ½ מיכלי קוטג'
  • 1 ½ כוסות מוצרלה מגוררת
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 ביצה טרופה

לרוטב רוזה:

  • 1 רסק עגבניות
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כף חמאה
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 1 כפית סוכר
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית כרכום
  • ½ כוס מים רותחים (100 מ"ל)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • חופן מוצרלה מגוררת לפיזור מע

אופן ההכנה

  • מחממים תנור מראש על 190 מעלות.
  • נתחיל עם הרוטב - נשים בסיר את הרסק, שום, תבלינים וחמאה, ונערבב על להבה בינונית עד שהחמאה נמסה, לאחר מכן נוסיף את המים הרותחים ונביא לרתיחה.
  • לבסוף נוסיף שמנת ונבשל תוך כדי ערבוב עד שהכל רותח ומבעבע ואז נכבה להבה.
  • להכנת המלית - נערבב את כל חומרי המלית ונעביר לשקית זילוף. נעשה בקצה חור בינוני ונזלף מלית לתוך הקנלוני, אפשר לוותר על השקית ובסבלנות למלא בעזרת כפית.
  • ממלאים משני הצדדים עד שהקנלוני מלא לחלוטין
  • מניחים בשכבה אחת בתבנית לא גדולה, ולצקת מעל הכל את הרוטב.
  • מפזרים עוד מוצרלה, ומכסים בנייר כסף ומכניסים לאפייה למשך 35 דקות. לאחר מכן מורידים את הנייר כסף ואז אופים לעוד 10-15 דקות עד שהגבינה מזהיבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פסטה קנלוני 

אפשר במקום קולני עלי לזניה?
אפשר לזניה במקום קנלוני , אבל ההרכבה היא שונה קצת, תפזרי מעט רוטב על התבנית, שימי עלי לזניה תערובת גבינות ושוב רוטב, עלה לזניה גבינות ורוטב תסיימי בעלי לזניה רוטב וגבינת מוצרלה מגוררת, לכסות בנייר כסף ולאפות כ-40 דקות ואז להוריד נייר כסף ולאפות עד שהגבינה מזהיבה.
אפשר להוסיף למילוי חציל קלוי?
אפשר בהחלט, יוצא יותר טעים.
אפשר להכין פשטידה מאורעות מעורבב עם כל החומרים ואפוי בתנור?
פשטידה לא נראה שזה יצליח כי הרוטב ממש נוזלי זה לא יתייצב לך לפשטידה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?