בצק ספידי ממולא בגבינות ב-10 דקות
מרקם פריך בעדינות עם מלית מפנקת
מחפשים בצק פלא שתמיד מוכן בכלום זמן ולא מתפשר על הטעם בשום פנים? אז הגעתם למתכון הנכון!
תכירו – בצק ספידי ממולא בגבינות שתמיד מוכן תוך 10 דקות ואף שנייה לא יותר, ובתמורה מספק חווית טעמים עשירה עם מרקם פריך בעדינות, ומלית גבינות מפנקת במיוחד.
בצק מושלם שלא מצריך שום והתפחה וגם נהדר ונוח לעבודה. מנסים פעם ראשונה ובמהירות תמצאו את עצמכם מכינים כל שבת!
מתכון באדיבות: חני קונאשוילי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית פיירקס מרובעת
המצרכים
לבצק:
- 2 כוסות קמח
- ⅓ כוס שמן
- 1 כפית מלח
- 1 אבקת אפיה
- 1 כוס מים רותחים
למילוי:
- 1 חבילה גבינת טוב טעם
- 200 גרם גבינה צהובה
- 1 גבינת חמד
- 1 קוטג
- 2 ביצים
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המרכיבים לבצק יחד, ואז מורידים את הבצק לשיש ומעגלים לכדור חלק. להקפיד לעבוד על שיש נקי בלי קמח ובלי שמן, כי זה לא נדבק.
- מחלקים ל-2 כדורים שווים.
- משמנים את התבנית בספריי שמן (בלי לשים נייר אפייה). מרדדים את הבצק לפני גודל התבנית ומהדקים.
- ממלאים במלית שמערבבים כולה ביחד, ואז מרדדים את החצי השני ומניחים מעל המלית. להדק בקצוות.
- חותכים לריבועים שווים אבל לא עד הסוף. מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
- מכניסים לאפייה על 190 מעלות עד להזהבה מלאה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
בצק ספידי ממולא
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר