עוגת גבינה פשוטה וטעימה

מרקם רך ואוורירי עם טעם עשיר
בהשראת: אתי כראדי
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
עוגת גבינה

לפעמים הפשטות מפתיעה את כולם בטעמים משגעים, ומנצחת על כל העוגות. וכאשר מדובר על עו‎גת גבינה, אין סיכוי שמוותרים!

קבלו מתכון לעוגת גבינה פשוטה וטעימה שתמיד יוצאת גבוהה במרקם רך ואוורירי מגבינה איכותית ועשירה, עם טעם מענג וייחודי שישאיר אתכם מעולפים.

עוגה קלה וקלילה שכל בשלן מתחיל יכול להכין לכבוד החג, ולהתענג עם כל המשפחה על טעמים שיעשו לכולם שמחה. כי על עוגות גבינה לא מוותרים!

מתכון באדיבות: אתי כראדי

ספר המתכונים של אתי כראדי

 

עוגת גבינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה

עוגת גבינה פשוטה וטעימה

מרקם רך ואוורירי עם טעם עשיר
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: אתי כראדי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה
סיר ג'חנון 24

המצרכים

  • 7 ביצים L
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 4 כפות קורנפלור
  • 2 כפות גדושות פודינג וניל
  • גרידת לימון

אופן ההכנה

  • בקערה ראשונה, שמים את הגבינות והשמנת ומערבבים, אז מוסיפים רבע כוס סוכר תוך ערבוב לא מהיר, ומוסיפים את החלמונים, סוכר וניל, פודינג, קורנפלור. מערבבים עד שלא יהיו גושים.
  • בקערה שנייה מקציפים את החלבונים עם קורט מלח, וכשהביצים הופכים לקצף אז מוסיפים סוכר.
  • מעבירים רבע מהקצף לחלמונים, ומקפלים פנימה. ואז מעבירים עוד רבע מהקצף ושוב לקפל. לבסוף מעבירים את היתרה של הקצף ומקפלים.
  • מעבירים לסיר ג'חנון 24, ומכניסים לאפייה על רשת בתנור שחומם מראש שעה לפחות, עם מים בתחתית התנור. אופים חצי שעה על 200 מעלות, ואז מנמיכים ל-160 מעלות לעוד חצי שעה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת גבינה

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?