פאי אגוזים פריך וטעים

עם בצק חלומי ומרקם עדין
בהשראת: נטשה כרנאם
עדיין אין דירוגים
פאי אגוזים פריך וטעים

אחד הקינוחים הכי אהובים הוא פאי מושלם ומתוק עם המון אגוזים שאפשר לאכול בפרוסות קטנות לשכוח לקצרה מהקלוריות!

קבלו מתכון לפאי אגוזים פריך וטעים המורכב מתחתית בצק חלומי ופריך המשדכים להמון המון אגוזים מפנקים מעל הרטובים בחלב מרוכז, לקבלת מרקם עדין ונדיר.

פאי קליל וקל להכנה המקבל טעמים ישר מהחלומות. מגישים לצד גלידה קרה ומתענגים על החיים הטובים!

מתכון באדיבות: נטשה כרנאם

ספר המתכונים של נטשה כרנאם

 

 

פאי אגוזים פריך

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פאי אגוזים פריך וטעים

פאי אגוזים פריך וטעים

עם בצק חלומי ומרקם עדין
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: נטשה כרנאם

ציוד

תבנית 24 ס"מ

המצרכים

לבצק:

  • 120 גרם חמאה רכה
  • 80 גרם סוכר
  • 1 ביצה
  • קורט מלח
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 200 גרם קמח מנופה

למילוי:

  • 200 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • 1 קופסת חלב מרוכז

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר נקציף חמאה רכה וסוכר עד לקבלת מרקם קרמי, ואז נוסיף את הביצה, ונקציף שוב.
  • נוסיף מלח, וניל, וקמח, ונערבב אבל לא הרבה זמן, רק עד שהבצק יתאסף לגוש.
  • נרדד את הבצק, על משטח מקומח, ומרפדים בתבנית, ואז מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים באופן אחיד ושופכים מעליהם חלב מרוכז.
  • נכניס לאפייה רגילה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 30-35 דקות. לאחר אפייה יש לתת לעוגה להתקרר לחלוטין.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פאי אגוזים פריך


שאלות נפוצות: פאי אגוזים פריך

מה אפשר לשים במקום חלב?
לבשל קרמל משמנת מתוקה וסוכר.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?