מתכון עוגיות תמרים פרווה לאירוח
עוגיות תמרים פרווה – לא כ"כ ברור לנו למה תמרים נחשבים לפרי, כלומר, ברור שהם פרי מהמם וטבעי, טעים ועסיסי, א-בל בשבילנו הם מרגישים יותר כמו סוכריה מפנקת, ממתק משגע מלא רכות ומתיקות ממכרת, שגם בריא, גם מזין וגם משביע.
אז לקחנו את כל הטוב הזה שיש בתמרים, שילבנו בחשק העצום שלנו לעוגיות טובות שיחכו לנו תמיד בצנצנת על השיש והכנו בקלות עוגיות תמרים פרווה מושלמות.
ההכנה שלהן קלילה ביותר, הטעם עשיר, עמוק ומתוק במיוחד, המרקם פריך ונימוח, מילוי האגוזים יציף לכם את הפה בקראנצ'יות ממכרת והקינמון יציף את הבית בניחוחות משגעים.
התוצאה: עוגיות תמרים פרווה שהן יותר ממתק מענג, שמושלם לארח איתן בכל רגע נתון ואחרי כל ארוחה, ויספקו לכם בדיוק את הביס המתוק המושלם שכל כך צריכים לפעמים באמצע יום עמוס או בליווי קפה חם.
ספר המתכונים של הילה סמוכה רשתי
למה באמת כדאי לכם: לחם ללא גלוטן
- מתכון מושלם וקל של עוגיות תמרים פרווה שתמיד יחכו על השיש והכנו בקלות ויפנקו בטעם עשיר, עמוק ומתוק במרקם פריך ונימוח
- מילוי האגוזים והקינמון יציף את הפה בקראנצ'יות ממכרת ואת הבית בניחוחות משגעים
- עוגיות תמרים פרווה מושלמות לכל אירוח, קינוח וכשרוצים להתענג עם ביס נפלא שימתיק לכולם את מצב הרוח!
שורה תחתונה: נכון, תמר זה פרי, אבל בשבילנו הוא יותר כמו סוכריה מתוקה שעושה חגיגה מפנקת בפה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה
מתכון עוגיות תמרים פרווה לאירוח
ציוד
המצרכים
לבצק:
- 6 כוסות קמח
- 1 חבילה מחמאה (300 גרם )
- ¾ כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- ¾ כוס חלב / מיץ תפוזים
- גרידת תפוז (מעט )
- 3 שקיות סוכר וניל (30 גרם)
למלית:
- 12 כפות גדושות ממרח תמרים / שוקולד / מה שאוהבים (בכל רולדה מורחים 2 כפות)
אופן ההכנה
- נאחד את כל החומרים של הבצק יחד ביד! לא הרבה זמן.
- לאחר איחוד מכניסים למקרר חצי שעה, ואז מוציאים לעבודה.
- נרדד לבצק דק, נמרח את המלית של התמרים או שוקולד שלנו (או מה שמתחשק).
- נגלגל את הבצק לרולדה ונכניס לאפייה רגילה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד שמוכן.
שאלות נפוצות: עוגיות תמרים פרווה
ניתן להחליף את המחמאה במרגרינה? אפשר בהחלט. |
אפשרי להחליף את הגרדת התפוז לקלמנטינה? עדיף להחליף בלימון. |
בלי ביצים? אין צורך בביצים במתכון הזה. |
הבמה כולה שלכם:
"כמה פינטזתי להכין שוב את הרולדות של הילה סמוכה רשתי.
אחרי הפסקה ארוכה באפיה – תודה לך מאטלנטה הרחוקה!"
טובה אבידן
רק עוד דבר אחד אחרון!
מקור: עוגיות תמרים פרווה מתכון מאת: הילה סמוכה רשתי
האם אפשר להשתמש בשמן / שמן קוקוס במקום מחמאה או מרגרינה ?
היי שרה,
בטח, רעיון מצוין!