בצק ללא התפחה ממולא גבינות

טעם נדיר במעטפת קריספית
בהשראת: חני קונאשוילי
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
בצק ללא התפחה

אם עדיין לא יצא לכם לפגוש את בצק הפלא הזה, אז תתחילו להכיר – בצק מושלם שמוכן בכלום זמן עם טעם שישאיר אתכם עפים!

קבלו מתכון לבצק ללא התפחה ונהדר לעבודה שממלאים בהמון גבינות עשירות הנמסות באפייה ומקבלות טעם נדיר במעטפת קריספית עם מרקם מטריף ביותר.

ואם עדיין לא השתכענתם על המלית, יש לכם את האפשרות למלא בכל מה שמתחשק, בין אם זה מתוק או מלוח. אז למה אתם עדיין מחכים?!

מתכון באדיבות: חני קונאשוילי

ספר המתכונים של חני קונאשוילי

 

בצק ללא התפחה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

בצק ללא התפחה

בצק ללא התפחה ממולא גבינות

טעם נדיר במעטפת קריספית
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: חני קונאשוילי

המצרכים

לבצק:

  • 2 כוסות קמח רגיל
  • 1 כפית מלח
  • כוס שמן
  • 1 כוס מים רותחים

למילוי גבינה:

  • 500 גרם כנען או טוב טעם (אפשר גם 2 גביעי קוטג' אבל אז להוסיף 3 כפות קמח שלא ינזל בחימום)
  • 1 קוביה בולגרית מפוררת
  • 1 ביצה
  • 1 כף קמח

אופן ההכנה

  • לבצק - ללוש את כל המצרכים ביחד, בהתחלה עם מזלג כי זה רותח, ואחרי 2 דקות ללוש ביד עד שהכל נאסף לכדור.
  • נוריד על השיש ונגלגל לצורת גליל, ואז לחתוך ל-18 כדורים קטנים.
  • נרדד על השיש לא צריך קמח ולא שמן כי הבצק נוח, ועושים את הצורה במכשיר מיוחד, או למי שאין, אפשר לרדד לעיגול, למלא, ואז לסגור לחצי עיגול ולעשות צורה בקצה עם מזלג.
  • מברישים בביצה מהולה במים ומפזרים שומשום, ומכניסים לאפייה רגילה ב-190 מעלות עד להזהבה.
  • למילוי - מערבבים את כל המצרכים יחד, וממלאים לאחר רידוד.
  • אפשר לעשות בכל מיני צורות שרוצים, ובמגוון גדלים שונים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
בצק ללא התפחה


שאלות נפוצות: בצק ללא התפחה

אפשר להשתמש בבצק הזה למילוי טונה?
בטח. בצל קצוץ לטגן להוסיף פלפלים בצבעים חתוכים לקוביות לטגן 10 דקות. להוסיף 2 קופסאות טונה לערבב. להוריד מאש ולהוסיף 2 מלפפון חמוץ חתוך לקוביות. מלח. פלפל שחור גרוס ו מעט פפריקה.
אפשר למלא את הבצק גם עם בשר?
בהחלט.
אם אמלא רק בבולגרית יש צורך בביצה וקמח?
לא.
לשים אבקת אפייה?
אין צורך.

בצק ללא התפחה


מה חושבים על: בצק ללא התפחה

בצק ללא התפחה
מרים יוסף: "הכנתי יצא ממש טעים תודה רבה!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

10 Comments

  1. אמאל'ה ואבאל'ה, פשוט בצק מטורף!!!!
    טעין, פריך, פשוט וקל להכנה, אין דברים כאלו, 2 דקות והיה לי מאפה במילוי גבינות מושלם, אחד הדברים!!!!
    מומלץ ביותר!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?