|

פוטטוס קריספי וטעים

רך וטעים בעטיפה זהובה
ציון 4.37 על ידי 25 דירוגים
פוטטוס

קבלו את המאכל הכי מוכר ואהוב מרשתות המזון המהיר, בגרסה ביתית, בריאה, והרבה יותר טעימה!

מתכון לפוטטוס קריספי מבחוץ ורך וטעים מבפנים עם עטיפה זהובה ויפהפייה המתובלת היטב לקבלת טעמים פשוט מטריפים.

תוספת מושלמת ומשדרגת לכל ארוחה שיש על השולחן. רק לזכור להכפיל כמויות כי הכל מתחסל בשניות!

מתכון באדיבות: מאיה פפיסמדוב

ספר המתכונים של מאיה פפיסמדוב

 

פוטטוס

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פוטטוס

פוטטוס קריספי וטעים

רך וטעים בעטיפה זהובה
ציון 4.37 על ידי 25 דירוגים
לדרג

המצרכים

  • 6 תפוחי אדמה (אדומים)
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 כף קורנפלור (או קמח תפוחי אדמה)
  • 1 כף גדושה פירורי לחם מוזהבים
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית גדושה פפריקה מתוקה בשמן
  • 1 כפית גדושה אבקת מרק בצל (או מרק עוף)
  • 1 כפית אבקת שום
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
  • ½ כפית מלח גס (לפי הטעם)
  • 1 כף גדושה שומשום

אופן ההכנה

  • נקלף את תפוחי האדמה (או שוטפים ומשאירים עם הקליפה) ונחתוך לפלחים.
  • נעביר לסיר, ונכסה במים ונבשל את פלחי תפוחי האדמה כ-5 דקות.
  • נסנן את הנוזלים ונצנן ואז נייבש מעט.
  • נערבב בקערה קורנפלור ופירורי לחם יחד,ואז מוסיפים את המיונז, רוטב צ'ילי, שמן, ותבלינים ונערבב.
  • בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, לצקת מעל פלחי תפוחי האדמה את תערובת המיונז והתבלינים, ואז נערבב ונמרח היטב. מפזרים מעל גם שומשום.
  • נכניס לאפייה בטורבו בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך 45 דקות בערך.
  • טיפ: בפסח אפשר להוסיף במקום פירורי הלחם המוזהבים פירורי מצה מוזהבים לשניצל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


מה חושבים על: פוטטוס קריספי וטעים

פוטטוס
מאיה בונטורי: "עכשיו הכנתי ויצא סוף!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פוטטוס קריספי וטעים – מאיה פפיסמדוב

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements