עוגת קרמבו מושלמת בלי קמח
מרקם חלומי בטעם נדיר
ה-עוגה לשבת! קבלו עוגה מושלמת לשבת שנראית כמו השקעה גדולה אבל מוכנה בכלום זמן.
עוגת קרמבו מושלמת שמכינים בלי קמח, מורכבת מבסיס שוקולדי רך ועסיסי המשתדך לקרם וניל עשיר ומשודרג בציפוי שוקולד מושחת עם המון מקופלת המשדרגת את הטעם ברמות.
לא מעבירים את השבוע בלי עוגת הקרמבו האהובה, שתפנק אותכם בטעמים נדירים זכרונות ילדות שאבדו משנים! חובה לנסות.
מתכון באדיבות: רונית פרץ
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית קפיץ נשלפת בקוטר 24
כוס חד פעמית לשתייה קרה
המצרכים
לבסיס:
- 200 גרם שוקולד מריר
- רבע כוס חלב
- 5 ביצים
- חצי כוס סוכר
למילוי:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 4 כפות פודינג וניל צרפתי
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד חלב
- ⅓ כוס שמנת מתוקה
- 1 כפית שטוחה נס קפה (לא חובה)
- מקופלת לקישוט
אופן ההכנה
- מחממים תנור מראש ל-175 מעלות.
- להכנת הבסיס - ממיסים 2 שוקולד מריר וחלב במיקרו ומערבבים, ואז מקררים.
- מוסיפים חלמונים אחד אחרי השני תוך כדי ערבוב תמידי במרית ושמים בצד. מקציפים במיקסר במהירות גבוהה חלבונים עד לקבלת קצף. מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ורך.
- מעבירים שליש מהקצף לקערת השוקולד ונערבב בתנועת קיפול עדינה, ואז נוסיף את כל השוקולד לקצף.
- נכניס לאפייה בתבנית קפיץ נשלפת בקוטר 24 למשך 20 דקות בערך, ואז מקררים.
- לאחר שהעוגה התקררה, נעביר סכין בשוליים.
- נכין את הקרם - מקציפים את השמנת, חלב, ופודינג לקצפת רכה, ונמלא את העוגה ואז נכניס למקרר.
- בינתיים נכין את הציפוי - נמיס במיקרו את השוקולד, שמנת, ונס קפה ( אם רוצים), ואז מצפים את העוגה ומפוררים מקופלת.
- נאחסן במקרר לפחות לילה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מה חושבים על: עוגת קרמבו מושלמת
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולדמושלמים. אל תפספסו!
היי עליזה!
ממש מתנצלים על החוויה הלא נעימה שעברת באתר שלנו.
שמה של כותבת המתכון אמנם מופיע כאן, אך היא אינה קשורה לאתר.
עשינו בו מספר שינויים מאז שכתבת את תגובתך, ואנחנו מקווים מאוד שתתני לנו הזדמנות נוספת 🙂