|

מגולגלות תמרים רכות ומושלמות

עוגיות רכות ומושלמות עם פריכות עדינה במילוי תמרים ואגוזים ומלאה בטעם נפלא.
בהשראת: חני קונאשוילי
ציון 4.34 על ידי 21 דירוגים
מגולגלות תמרים רכות ומושלמות

לרגעים האלה שמחפשים להרשים את האורחים בעוגיות מטריפות אבל בלי להסתבך בהכנות, עוגיות אלה הן תמיד הפתרון!

עוגיות מגולגלות תמרים רכות ומושלמות המקבלות מרקם חלומי עם פריכות עדינה המשודך למלית תמרים ואגוזים מפנקת ומלאה בטעם נפלא.

מנסים עוגיות מדהימות אלה פעם, ובקרוב תמצאו את עצמכם מכינים באופן קבוע, ובעיניים חצי עצומות, כל פעם שרוצים נשנוש טעים ומענג!

ספר המתכונים של חני קונאשוילי

 

מגולגלות תמרים רכות ומושלמות
צילום: חני קונאשוילי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? מגולגלות תמרים

מגולגלות תמרים רכות ומושלמות

מגולגלות תמרים רכות ומושלמות

עוגיות רכות ומושלמות עם פריכות עדינה במילוי תמרים ואגוזים ומלאה בטעם נפלא.
ציון 4.34 על ידי 21 דירוגים
לדרג
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לבצק:

  • 4 כוסות קמח
  • ½ כוס שמן
  • 2 חבילות חמאה / 1 חבילה מחמאה (200 גרם )
  • ½ כוס מיץ תפוזים (מועדף טרי)
  • 2 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)

למילוי תמרים:

  • 1 חבילה ממרח תמרים (450 גרם)
  • קינמון (לפי הטעם)
  • אגוזי פקאן גרוסים גס (לא חובה)

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לאיחוד.
  • מרדדים את הבצק עם משטח מקומח קלות לצורה של מלבן.
  • מורחים ממילוי התמרים ומפזרים מעל קינמון ואגוזים, ואז מגלגלים לרולדה.
  • מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, וחורצים פסים לעובי הרצוי אבל לא עד הסוף.
  • מכניסים לאפייה רגילה בחום של 180 מעלות עד להזהבה, 25 דקות בערך.
  • אחרי אפייה, לאחר שמפשיר, חותכים עד הסוף ושומרים בכלי אטום.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מגולגלות תמרים רכות ומושלמות
צילום: חני קונאשוילי

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

 מקור: מגולגלות תמרים מתכון מאת: חני קונאשוילי

Similar Posts

7 Comments

  1. תודה רבה על המתכונים הטעימים והמוצלחים
    אני לא אוהבת מרגרינה או חמאה
    אפשר להמיר במשהו אחר שיצא גם רך תודה ויום נפלא- כמוכם⚘️

    1. היי אתי,
      תודה רבה על הפרגון, שמחים שאת נהנית מהאתר שלנו!
      את תמיד יכולה להמיר לשמן רגיל רק לשים 1/3 פחות מהכמות של החמאה או המרגרינה.
      בהצלחה 🙂

  2. אחד המתכונים הטובים שניסיתי למגולגלות תמרים. הכל חוסל תוך יומיים… הילדים עפו על זה?

    1. היי שרה!
      מתנצלים שלא הצלחת לרדד, כנראה היה צריך לקמח קצת יותר את משטח העבודה והמערוך.
      מקווים שתנסי את המתכון שוב!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?