|

עוגת גבינה קרה קסטה

עשירה בטעמים מענגים
בהשראת: כרמלה שמואל
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
עוגת גבינה

רגע לפני שהקיץ נגמר, חייבים להכין עוגה זו כדי לסיים אותו בטעם גבינתי מפנק.

עוגת גבינה קרה שהיא השילוב המושלם בין קסטה קרה ועוגת גבינה עשירה. מכינים מבסיס ועמודות של ביסקוויטים קסטות, ממלאים בגבינה אהובה מהצדדים ובאמצע מוסיפים גבינה בריכוז שוקולדי עשיר.

ביס אחד יטשטש לכם את החושים!

מתכון באדיבות: כרמלה שמואל

ספר המתכונים של כרמלה שמואל

 

עוגת גבינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה

עוגת גבינה קרה קסטה

עשירה בטעמים מענגים
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: כרמלה שמואל

ציוד

תבנית: תבנית 24/22 קפיצית

המצרכים

  • 4 אריזות ביסקוויט קסטה שחורים.
  • תערובת לבנה להכנת קסטות
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • רבע כוס סוכר.
  • 150 גרם שוקולד לבן מומס בטמפרטורת החדר.
  • 2 גבינה לבנה 250 גרם כל גביע
  • תערובת שוקולד:
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
  • 2 גבינה לבנה. 250 גרם בכל גביע.
  • 150 גרם שוקולד מריר מומס בטמפרטורת החדר
  • 2 כוס פירורי ביסקוויטים שחורים

אופן ההכנה

  • נקציף לקצף יציב: 2 שמנת מתוקה להקצפה, 1 אינסטנט פודינג וניל, רבע כוס סוכר.
  • לאחר ההקצפה נוסיף לתערובת המוקצפת: 150 גרם שוקולד לבן מומס בטמפרטורת החדר, 2 גבינה לבנה. ונקציף 2 דקות לאיחוד התערובות.
  • מהתערובת נכין קסטות עם ביסקוויטים ונקפיא להתייצבות. (רצוי ביסקוויטים קסטה שחורים).
  • נשאיר כוס מהתערובת למריחה על הביסקוויטים בתחתית התבנית.
  • נרפד בנייר אפייה את דפנות התבנית.
  • נטבול ביסקוויטים בחלב קר ונניח בתחתית התבנית.
  • מעל הביסקוויטים נמרח את התערובת הלבנה שהשארנו.
  • לאחר מכן נניח בעמידה את הקסטות צמוד לדפנות התבנית.
  • נכסה את התבנית עם נייר כסף ונכניס להקפאה.
  • לתערובת השוקולד: נקציף 2 שמנת מתוקה עם 1 אינסטנט בטעם שוקולד לקצף יציב.
  • נוסיף לתערובת שוקולד מומס, 500 גרם גבינה.
  • נוסיף לתערובת 2 כוס פירורי ביסקוויטים שחורים ונערבב לאיחוד.
  • את תערובת השוקולד נשים במרכז העוגה.
  • נכסה עם נייר כסף ונקפיא כ-8 שעות.
  • במידה ונשארה לכם תערובות אפשר להכין קסטות.

הערות וטיפים

עוגת גבינה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת גבינה


שאלות נפוצות: עוגת גבינה קסטה 

שאלה: באיזה ביסקוויטים השתמשת?
תשובה: ביסקוויטים שחורים פתי בר אסם.
שאלה: בלי אפייה?
תשובה: בלי.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינהמושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: ע‎וגת גבינה קרה קסטה – כרמלה שמואל

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements