תפוח מסוכר על מקל
ממתק מושלם ונוסטלגי
כל מי שמתגעגע לימי הילדות המאושרת, מיד יתרגש עם הממתק המושלם ונוסטלגי הזה שיגרום לכם לרוץ למטבח ומיד להכין!
ה-ממתק של הילדות – תפוח מסוכר על מקל, הכי קל להכנה ומלא בטעמים מענגים ועשירים, שמנגנים זכרונות ילדות מתוקים עם כל נגיסה מפנקת.
מכינים תפוחים מקורמלית אלה באיזה צבע שאוהבים, ומדהימים את המשפחה, ובמיוחד הילדים, במעדן נדיר שלא ישכחו!
מתכון באדיבות: אביבית חלילי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 קילו סוכר
- תפוחי עץ סמיט (שטופים)
- 1 ¼ כוסות גלוקוזה
- צבע מאכל אדום (אפשר גם כחול!)
- 1 כוס מים
- שיפודים
אופן ההכנה
- שוטפים את התפוחים, מייבשים היטב ומכניסים מקל ארוך בכל תפוח, ואז מניחים בצד.
- לסיר מכניסים את הסוכר, ואז מוסיפים את המים ומערבבים טוב טוב. לאחר מכן מוסיפים כוס ורבע גלוקוזה, ומערבבים היטב עד לרתיחה. לאחר מכן שמים על אש קטנה ומערבבים מדי פעם.
- בודקים עם מדחום עד שמגיע ל-150 מעלות, ואז נותנים לזה להתקרר למשך 3 דקות, ואז מוסיפים את צבע המאכל, ומערבבים היטב. בודקים היטב אם יש צורך להוסיף עוד צבע.
- טובלים את התפוחים ומניחים על נייר אפייה עם ריסוס של מעט שמן.
הערות וטיפים
סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: תפוח מסוכר על מקל
מאיפה קונים גלוקוזה? בחנויות המתמחות במוצרי אפיה וקונדיטוריה. |
מה חושבים על: תפוח מסוכר על מקל
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!