מתכון מנצח למופלטה רכה וטעימה

מרקם משגע וטעם עוד יותר
בהשראת: מורן תורג'מן
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מופלטה
הגיע חג מימונה ואיתו מגיעות המופלטות הדקיקות ומושלמות שממלאות את החג בטעמים משגעים ושמחה תמידית!
קבלו מתכון מנצח למופלטה רכה וטעימה המקבלת דקיקות מופלאה עם מרקם משגע וטעם עוד יותר.
מצפים בנדיבות עם דבש וחמאה ומתפנקים עם המשפחה במאפה נדיר וחגיגי זה שעושה לכולם את החג!

מתכון באדיבות: מורן תורג'מן

ספר המתכונים של מורן תורג'מן

 

מופלטה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מופלטה

מתכון מנצח למופלטה רכה וטעימה

מרקם משגע וטעם עוד יותר
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: מורן תורג'מן

המצרכים

  • 1 קילו קמח מנופה
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 ½ כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן
  • 3 כוסות קרטון מים פושרים
  • דבש וחמאה

אופן ההכנה

  • נלוש את כל החומרים יחד היטב עד שמקבלים בצק אחיד.
  • לאחר לישה, מכסים את הבצק ונותנים לו זמן מנוחה של 20-30 דקות.
  • לאחר סיום ההתפחה, קורצים כדורים בינוניים (מקילו יוצאים 32 כדורים בערך) ומניחים אותם בתבנית עם שמן שמגיע עד לאמצע גובה הכדורים.
  • נותנים עוד מנוחה של 10 דקות ואז פותחים כל כדור עם ידיים משומנות לעלה דק ככל האפשר.
  • שמים על מחבת טפלון, הופכים ומניחים מעל עוד על וכך ממשיכים (כמו בסרטון).

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מופלטה


שאלות נפוצות: מופלטה רכה וטעימה 

אפשר לשתמש בקמח שמרים?
אפשר בהחלט.
אם הבצק דביק, מה צריך להוסיף
צריך להוסיף קצת קמח.

מה חושבים על: מופלטה רכה וטעימה

מופלטה
רינת נקש: "ניסיתי את המתכון ויצא מושלם תודה רבה!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements