מתכון מנצח למופלטה רכה וטעימה
מרקם משגע וטעם עוד יותר
הגיע חג מימונה ואיתו מגיעות המופלטות הדקיקות ומושלמות שממלאות את החג בטעמים משגעים ושמחה תמידית!
קבלו מתכון מנצח למופלטה רכה וטעימה המקבלת דקיקות מופלאה עם מרקם משגע וטעם עוד יותר.
מצפים בנדיבות עם דבש וחמאה ומתפנקים עם המשפחה במאפה נדיר וחגיגי זה שעושה לכולם את החג!
קבלו מתכון מנצח למופלטה רכה וטעימה המקבלת דקיקות מופלאה עם מרקם משגע וטעם עוד יותר.
מצפים בנדיבות עם דבש וחמאה ומתפנקים עם המשפחה במאפה נדיר וחגיגי זה שעושה לכולם את החג!
מתכון באדיבות: מורן תורג'מן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 קילו קמח מנופה
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 ½ כפות שמרים יבשים
- 3 כפות סוכר
- 4 כפות שמן
- 3 כוסות קרטון מים פושרים
- דבש וחמאה
אופן ההכנה
- נלוש את כל החומרים יחד היטב עד שמקבלים בצק אחיד.
- לאחר לישה, מכסים את הבצק ונותנים לו זמן מנוחה של 20-30 דקות.
- לאחר סיום ההתפחה, קורצים כדורים בינוניים (מקילו יוצאים 32 כדורים בערך) ומניחים אותם בתבנית עם שמן שמגיע עד לאמצע גובה הכדורים.
- נותנים עוד מנוחה של 10 דקות ואז פותחים כל כדור עם ידיים משומנות לעלה דק ככל האפשר.
- שמים על מחבת טפלון, הופכים ומניחים מעל עוד על וכך ממשיכים (כמו בסרטון).
הערות וטיפים
סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מופלטה רכה וטעימה
אפשר לשתמש בקמח שמרים? אפשר בהחלט. |
אם הבצק דביק, מה צריך להוסיף צריך להוסיף קצת קמח. |
מה חושבים על: מופלטה רכה וטעימה
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכונימאפים ולחמיםמושלמים. אל תפספסו!