Advertisements
|

מופלטה קלה ללא שמרים למימונה

רכות ודקיקות נפלאה עם טעם נהדר
בהשראת: יפה רייפלר
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
מופלטה
Advertisements

עם צאת הפסח מגיע אחד החגים הכי צבעוניים וטעימים בשנה, ואיתו מגיעות המופלטות המשדרגות כל שולחן בפינוק נהדר!

קבלו מופלטה ללא שמרים לכבוד חג מימונה, שמכינים במתכון מיוחד ומנצח שתמיד מבטיח רכות ודקיקות שאין כמותה עם מרקם משגע וטעם עוד יותר.

מגישים מופלטות אלה חמות עם חמאה ודבש בנדיבות וחוגגים כמו שצריך עם תענוג שישאיר את כל המשפחה בשוק!

ספר המתכונים של יפה רייפלר

 

מופלטה
צילום: יפה רייפלר

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מופלטה

מופלטה קלה ללא שמרים למימונה

רכות ודקיקות נפלאה עם טעם נהדר
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: יפה רייפלר
Advertisements

המצרכים

  • 500 גרם קמח מנופה
  • ½ כפית מלח
  • 1 ½ כוסות מים
  • 1 כוס שמן
Advertisements

אופן ההכנה

  • מכניסים את הקמח לקערה ומוסיפים אליו את המלח, ואחד וחצי כוסות מים. ללוש הכל היטב עד לקבלת בצק אחיד.
  • לאחר לישה, קורצים עיגולים בגודל כדור פינג פונג ושופכים מעליהם שמן. מניחים בצד להתפחה למשך 20 דקות בערך.
  • פותחים כל כדור בעזרת מערוך דק דק.
  • מטגנים במחבת משומנת קלות אחד מעל השני - נשמן את המחבת רק בפעם הראשונה, ונניח את המופלטה במחבת על אש נמוכה (יש לעבוד בזריזות כי זה נהיה מוכן מהר)
  • נהפוך את המופלטה ואז נניח עליה מיד עוד מופלטה, ואז נהפוך את שניהם יחד ונניח עוד אחת וככה לסירוגין. כמובן חשוב מאוד שבכל פעם שמניחים מופלטה חשוב מאוד להניח על הצד שכבר מוכן במופלטה שבמחבת.
  • מגישים חמה עם חמאה ודבש.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements