| | |

עוגת קרמבו כשרה לפסח

קבלו מתכון לעוגת קרמבו כשרה לפסח המתקבלת במרקם רך וחלומי.
בהשראת: סיגלית ימין
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
עוגת קרמבו

העוגה הכי חגיגית שיש מקבלת שדרוג לכבוד חג הפסח עם טעמים מעלפים שרק שילוב מושלם בין שוקולד לוניל יכול לספק!

קבלו מתכון לעוגת קרמבו כשרה לפסח המתקבלת במרקם רך וחלומי עם תחתית שוקולדית עסיסית המשתדכת באופן מושלם לקרם וניל עשיר ומנחם, ומשתדרגת בציפוי שוקולדי מושחת ביותר.

עוגה קלילה וקלה להכנה שכל אורח ישמח לקבל, כי אין חגיגה בלי קרמבו אמיתי עם חווית טעמים רחבה וממכרת במיוחד!

ספר המתכונים של סיגלית ימין

מתכון עוגת קרמבו
צילום: סיגלית ימין

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת קרמבו

עוגת קרמבו כשרה לפסח

קבלו מתכון לעוגת קרמבו כשרה לפסח המתקבלת במרקם רך וחלומי.
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: סיגלית ימין

ציוד

תבנית עגולה מס 24
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לטורט:

  • 2 חפיסות ‏שוקולד מריר (200 גרם )
  • ½ מיכל ‏שמנת ‏מתוקה (125 מ"ל)
  • 6 ביצים (בטמפרטורת החדר)
  • ½ כוס סוכר

לקרם: ‏

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל / לפרווה להחליף לצמחית)
  • ¼ כוס ‏סוכר
  • 1 חבילה ‏אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 2 גביעי ‏ שמנת חמוצה (לפרווה לא לשים‏)
  • 1 כוס קוקוס

לציפוי:

  • ½ מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)
  • ½1 ‏שוקולד מריר / חלב (150 גרם )
  • 1 כפית נס קפה (לא חובה)

אופן ההכנה

להכנת העוגה:

  • נכניס לקערה שוקולד מריר עם חצי שמנת מתוקה ‏ונמיס ‏במיקרוגל.
  • ‏‏נניח בצד לצינון ‏במיקסר נקציף שש ביצים עם ‏חצי כוס סוכר לקצף יציב, ‏תופח, ואוורירי. בערך 10 דקות.
  • נוסיף את תערובת השוקולד ‏ואז נניח את כל התערובת בתבנית עגולה מס 24 משומנת.
  • נכניס לאפייה על חום 180 מעלות למשך 30-35 דקות עד ‏שהעוגה ‏תפוחה, ‏רכה, ומעט רוטטת. היא מתייצבת ‏בקירור.

להכנת הקרם:

  • נקציף שני שמנת מתוקה ‏עם רבע כוס סוכר, אינסטנט פודינג וניל, ‏שמנת חמוצה, כוס קוקוס‏ עד שמקבלים קרם יציב.
  • נשטח את הקרם על העוגה הקרה ‏בתבנית ‏ונעביר למקפיא להתייצבות של לפחות 4 שעות.

להכנת הציפוי:

  • נשים בקערה חצי מיכל שמנת מתוקה, שוקולד מריר או חלב, נס קפה, ונמיס במיקרוגל.
  • נערבב,‏ נצנן, ואז נמזוג את הציפוי על העוגה הקרה ונחזיר ‏למקפיא.
  • ‏כעבור כמה שעות ‏נעביר סכין מסביב לעוגה כדי לשחרר את העוגה, ‏מפשירים במקרר לכמה שעות, ‏פורסים ומגישים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת קרמבו

אפשר תמונה של התבנית בבקשה?
בבקשה.
מקציפים ביצים שלמות – לא מפרידים חלבון/חלמון?
כן, מקציפים ביצים שלמות.
אפשר בתבנית 26?
כן, ‏היא תצא עוגה גדולה ונמוכה ככל שהתבנית יותר קטנה העוגה יותר ‏גבוה.
האם ניתן רק במיקסר?
כן, אפשר גם במיקסר ידני.
מתכון עוגת קרמבו
צילום: סיגלית ימין

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון עוגת קרמבו
צילום: לי שרעבי

"תודה על המתכון!"
לי שרעבי


רק עוד דבר אחד אחרון!

הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?