| |

עוגת קוקוס עם קרם (פסח)

רכות נפלאה עם עסיסיות ממכרת
בהשראת: אילנה גואברה
עדיין אין דירוגים
עוגת קוקוס

פסח הולך ופסח בא אבל עוגה זו תמיד נשארת קבועה! תכירו את עוגת הקוקוס המושלמת שתשדרג לכם את החג עם טעמים מעלפים ושמחה אין סופית.

קבלו מתכון לעוגת קוקוס עם קרם לפסח שמתקבלת ברכות נפלאה עם עסיסיות ממכרת, ומשתדכת לקרם וניל עשיר המאזן את הטעם, בנוסף לזיגוג גנאש שוקולד מושחת המרים את החגיגה לגג.

עוגה מדהימה ומופלאה שללקק ת’אצבעות כמה שהיא טעימה! מפנקים את המשפחה לכבוד החג ורק צופים איך מתחסלת מיידית, מבטיחים!

מתכון באדיבות: אילנה גואברה

ספר המתכונים של אילנה גואברה

 

עוגת קוקוס

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת קוקוס

עוגת קוקוס עם קרם (פסח)

רכות נפלאה עם עסיסיות ממכרת
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנה גואברה

ציוד

תבנית 26 משומנת

המצרכים

לתחתית:

  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 ½ כוסות קוקוס
  • 50 גרם אגוזים קצוצים
  • 50 גרם שוקולד קצוץ

לקרם:

  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג שוקולד

לגנאש שוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 125 גרם שמנת מתוקה
  • שוקולד לבן קצוץ או קוקוס גס (לקישוט)

אופן ההכנה

  • נפריד את הביצים, ונקציף את החלבונים עם הסוכר וסוכר וניל לקצף יציב.
  • לאחר מכן ננמיך את מהירות המיקסר ונוסיף חלמונים, מקציפים עד לאיחוד.
  • נכבה את המיקסר ונוסיף את הקוקוס, אגוזים, ושוקולד ונערבב בתנועות עטיפה עד לאיחוד. נעביר לתבנית 26 משומנת ונאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה.
  • נצננן את התחתית.
  • נקציף את הקרם ונמרח על העוגה.
  • נמיס את השמנת ושוקולד לגנאש ונערבב. נצנן ונשפוך בכף בעדינות מעל הקרם ונקשט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת קוקוס

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?