| | |

לחם לפסח בקערה אחת

מרקם חלומי עם המון אגוזים וצימוקים
בהשראת: אילנית בניזרי
עדיין אין דירוגים
לחם לפסח

גם אם פסח בדיוק מעבר לפינה, חג זה לא צריך לוותר על האוכל שאוהבים, ובמיוחד על הלחם המפנק כאשר עדיין אפשר להכין בטעם מדהים!

קבלו מתכון ללחם לפסח שמכינים בשיא הקלות בקערה אחת ובלי קמח כלל, שממלאת את מקומו הטחינה שלא מורגשת בכלל, עם המון אגוזים וצימוקים מפנקים מעל.

מתכון שתמיד מניב תוצאות מוצלחות עם מינימום עבודה ומקסימום הנאה. איך שתרגישו את המרקם החלומי מהביס הראשון תדעו שעשיתם את הבחירה הנכונה!

מתכון באדיבות: אילנית בניזרי

ספר המתכונים של אילנית בניזרי

 

לחם לפסח

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

לחם לפסח

לחם לפסח בקערה אחת

מרקם חלומי עם המון אגוזים וצימוקים
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנית בניזרי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה
תבנית אינגליש קייק מרופדת

המצרכים

  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 4 ביצים L
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ¾ כוס אגוזי מלך טחונים (אפשר שקדים לא קלויים טחונים)
  • ½ כוס אגוזי מלך קצוצים
  • 1 כוס צימוקים
  • ¼ כפית מלח
  • 2 כפות סילאן טבעי
  • 2 כפות שומשום חום אפשר לבן

אופן ההכנה

  • לקערה מכניסים את הביצים, טחינה, סילאן, והמלח וטורפים במטרפה ידנית.
  • לאחר מכן מוסיפים את האגוזים הטחונים, אגוזים קצוצים (להשאיר קצת לקישוט מעל הלחם), 2 כפות שומשום חום, אבקת אפייה, וצימוקים, וטורפים הכל ביחד.
  • מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה, מפזרים שומשום חום ואגוזים קצוצים מעל.
  • מכניסים לאפייה פס עליון ותחתון על חום 170 מעלות למשך 35 דקות בערך או עד שנועצים שיפוד עץ במרכז הלחם ויוצא יבש.
  • שולפים את הלחם בעזרת הנייר אפייה ומניחים להצטנן על רשת תנור
  • ניתן להמיר אגוזים בשקדים טחונים ...צימוקים לא חייב ..ניתן להמיר בפרי מיובש אחר..ניתן להוסיף גרעיני חמניה או כל דבר שתירצו

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
לחם לפסח


שאלות נפוצות: לחם לפסח 

אפשר להמיר את האגוזים במשהו אחר?
ניתן להמיר אגוזים בשקדים טחונים.
צימוקים חייב?
צימוקים לא חייב, ניתן להמיר בפרי מיובש אחר. ניתן להוסיף גרעיני חמניה או כל דבר שתרצו.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?