קרפ צרפתי כשר לפסח
ברכות מופלאה ודקיקות מפתיעה
אין קינוח מושחת יותר מקרפ צרפתי מושלם ומפוצץ בנוטלה, וכאשר אפשר להכין בגרסה כשרה לפסח ולשדרג את החג בפיצוץ של מתיקות, אין סיכוי שמוותרים!
קבלו מתכון לקרפ צרפתי כשר לפסח שתמיד יוצא מוצלח ברכות מופלאה ודקיקות מפתיעה, עם טעם נדיר המשתדך באופן מושלם למלית נוטלה מענגת במיוחד.
קינוח קל וקליל שאפשר להכין בעיניים עצומות, ואז נותר רק לחכות ולראות איך כל המשפחה מתייצבת אצלכם במטבח ומחכה בתור לטעימה!
מתכון באדיבות: ענת אלישע ביטון
ספר המתכונים של ענת אלישע ביטון
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
- 2 ביצים
- 1 ¾ כוסות חלב חמים (360 מ"ל)
- 1 שקית סוכר וניל
- ¾ כוס קמח תופח כשר לפסח
- 2 כפות סוכר לבן
- 1 כף שמן
- ספריי שמן לטיגון
אופן ההכנה
- בקערה גדולה נערבב את כל המצרכים בעזרת מטרפה ידנית. עד שמקבלים עיסה חלקה, במידה ויש גושים מעבירים את הבלילה במסננת דקה.
- נחמם מחבת בינונית ונתיז מעט ספריי שמן, כשהמחבת חמה לצקת חצי מצקת מהבלילה ונשטח היטב בתנועות סיבוביות של המחבת, כך שהבלילה תתפרש על פני המחבת כמעט לגמרי.
- נטגן את הקרפ במשך דקה וחצי מכל צד. מומלץ להשתמש במחבת נון סטיק ואין צורך להוסיף שמן בכלל!
- נוציא את הקרפים זה על זה ונגיש עם נוטלה, המון נוטלה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
קרפ צרפתי
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני פסח מושלמים. אל תפספסו!