| |

עוגת שוקולד קוקוס לפסח (פרווה)

עסיסית, מתוקה, וטעימה ברמות
בהשראת: שירן חדד (מתכון מקורי סיגל פרץ ברמר)
ציון 4 על ידי 3 דירוגים
עוגת שוקולד קוקוס 

לכל אוהבי הקוקוס, ובמיוחד לחובבי ממתק הבאונטי, פסח זה מפנקים אתכם בעוגה נדירה וטעימה ברמות שתשאיר אתכם מכורים לחיים!

עוגת שוקולד קוקוס לפסח בגרסת פרווה שלא מתפשרת על הטעם בשום אופן. מורכבת מבסיס שוקולדי מיוחד במרקמו המשתדך לקרם קוקוס עסיסי ועשיר, ומשודרג בציפוי שוקולד מושחת ביותר.

עוגה עסיסית, מתוקה, וטעימה ברמות שבאה לשדרג לכם את החג ישר מהחלומות. כל ביס נמס בפה ונותן טעם פשוט מהמם!

מתכון באדיבות: שירן חדד (מתכון מקורי סיגל פרץ ברמר)

ספר המתכונים של שירן חדד

 

עוגת שוקולד קוקוס 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שוקולד קוקוס 

עוגת שוקולד קוקוס לפסח (פרווה)

עסיסית, מתוקה, וטעימה ברמות
ציון 4 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: שירן חדד (מתכון מקורי סיגל פרץ ברמר)

ציוד

תבנית 26
כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

לבסיס:

  • 4 ביצים מופרדות
  • ½ כוס קקאו
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה

לקרם קוקוס:

  • 2 ¾ כוסות קוקוס
  • 1 כוס חלב קוקוס
  • 1 כוס סוכר
  • 75 גרם מחמאה

לציפוי:

  • 120 גרם שוקולד מריר
  • 2-3 כפות חלב קוקוס
  • 1 כפית מחמאה

אופן ההכנה

  • נתחיל בהכנת הבסיס - נקציף את החלבונים וכוס סוכר לקצף יציב.
  • לאחר מכן נערבב את החלמונים עם אבקת האפייה, ונקפל לתוך הקצף.
  • נוסיף גם את הקקאו (רצוי להעביר דרך מסננת קודם שלא יהיו גושים בתערובת), ונערבב בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה.
  • נחמם תנור לחום של 180 מעלות. ניצוק את הבסיס לתבנית משומנת, ונאפה למשך 25 דקות בערך, עד שקיסם יוצא יבש.
  • נקרר. העוגה צונחת וזה בסדר.
  • נכין קרם קוקוס - נשים את כל החומרים בסיר קטן על אש בינונית, ונערבב עד שהמחמאה נמסה. נצנן מעט, ואז נמרח על הבסיס הקר.
  • נכין את הציפוי - נמיס במיקרוגל או בסיר כפול את השוקולד עם המחמאה וחלב קוקוס, עד שנוצרת תערובת חלקה. נצפה את העוגה בשוקולד ונקרר לילה במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת שוקולד קוקוס 


שאלות נפוצות: עוגת שוקולד קוקוס 

אפשר במקום חלב קוקוס להשתמש עם קרם קוקוס או מיץ תפוזים?
אפשר להשתמש בקרם קוקוס אבל לא במיץ תפוזים.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements