עוגת תפוזים לפסח בקלי קלות
בטעם מרענן ומרקם חלומי
פסח בדיוק מעבר לפינה, ואין קינוח מתאים יותר לחג מעוגת תפוזים גם קלה וגם טעימה באופן מופלא!
מתכון לעוגה תפוזים לפסח שמכינים בקלי קלות וזריזות עם טעם תפוזים מרענן, ומרקם רך מן החלומות.
עוגה נדירה המשלבת טעמים של מתוק-חמצמץ בצורה מושלמת, ומשאירה את כל מי שאוכל בטעם של עוד!
מתכון באדיבות: ז'קלין פדלון
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית סיליקון 22
המצרכים
- 3 ביצים
- ½ כוס שמן
- 200 גרם סוכר
- 2 סוכר וניל
- קורט מלח
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 280 גרם קמח תופח לפסח
- 50 גרם קוקוס
אופן ההכנה
- בקערה נטרוף את הביצים יחד עם הסוכר, שמן, סוכר וניל, ומיץ תפוזים, עד שמקבלים תערובת אחידה ודלילה.
- לאחר מכן, מוסיפים את הקמח ונערבב בצורת מעטפה
- לצקת בתבנית סיליקון ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, למשך 35-40 דקות.
- מקררים עד פושר, ואז מחלצים בעדינות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת תפוזים לפסח
אפשר לעשות בתבנית רגילה למי שאין סיליקון? בהחלט. |
לסחוט ממש פרי או מיץ תפוזים בבקבוק? אפשר מיץ בבקבוק אבל תפוזים טריים יותר טעים זה בטוח. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני פסח מושלמים. אל תפספסו!
האם אפשר לוותר על הקקוס או להמיר במשהו אחר? תודה
היי אמיר, אפשר לוותר על הקוקוס, או לחלופין בבקשה כמה מתכונים שלא מכילים קוקוס: עוגת תפוזים לפסח – מלי מאירוב
עוגת תפוזים לפסח – דבי ממן
מה עם הקוקוס? לקישוט?
היי חגית, כן הקוקוס לקישוט כפי שניתן לראות בתמונה.