רוצים לדעת את הסוד מאחורי פרגית מושלם שתמיד יוצא רך ועסיסי? אז את המתכון הזה חייבים לנסות!
קבלו מתכון לפרגיות טעימות ועסיסיות בטירוף שטובלים במרינדה משגעת הנותנת מרקם חלומי לסטייק ומקפיצה את הטעמים ברמות.
מתכון קל ופשוט לארוחת צהריים מלאה ומשביעה שאפשר להכין במינימום עבודה לקבלת מקסימום טעם. חובה לנסות לפחות פעם אחת!
מתכון באדיבות:מורן תורג’מן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- 8 סטייק פרגית נקי
- 4 כפות שמן
- מלח ופלפל שחור
- 1 כף תבלין לפרגיות
- ½ כפית מרק עוף
- 1 כף דבש
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- מעט כורכום
אופן ההכנה
- מנקים את הסטייקים של הפרגיות היטב.
- מכינים את המרינדה - בקערה שמים את השמן, מלח, פלפל שחור רגיל וגרוס, חצי כפית מרק עוף, תבלין לפרגיות, דבש, פפריקה מעושנת, ומעט כורכום. אפשר גם להוסיף עוד תבלינים שאוהבים לפי הטעם.
- מערבבים היטב ואז משרים את הפרגיות במרינדה למשך 20 דקות.
- צורבים על מחבת פסים חמה משני הצדדים.
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
פרגיות במרינדה
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!