| | | |

עוגת תפוזים וקוקוס קלה ועסיסית

חווית טעמים עשירה במרקם חלומי
בהשראת: ג'קי קורדובה
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
עוגת תפוזים וקוקוס
לפעמים הפשטות מנצחת, ואין פשוט יותר מעוגה התפוזים הקלאסית, טעימה, וריחנית שמכינים במינימום מאמץ ועבודה!
קבלו מתכון לעוגת תפוזים וקוקוס קלה, בחושה, ועסיסית, המספקת חווית טעמים עשירה ומענגת עם מרקם חלומי הנמס בפה, ורכות ואווריריות מושלמת.
מכינים עוגה זו בעיניים חצי עצומות ובזריזות, ונהנים ממעדן אמיתי ומפנק לצד כוס תה חמימה ומנחמת.

מתכון באדיבות: ג'קי קורדובה

ספר המתכונים של ג'קי קורדובה

 

עוגת תפוזים וקוקוס

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת תפוזים וקוקוס

עוגת תפוזים וקוקוס קלה ועסיסית

חווית טעמים עשירה במרקם חלומי
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: ג'קי קורדובה

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית קוטר 20 / אינגליש קייק

המצרכים

לעוגה:

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס סולת
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים

לסירופ:

  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה

  • להכנת העוגה - מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר למשך 7 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה.
  • מכניסים לאפייה בתנור מחומם על 170 מעלות למשך 45 דקות בערך, עד שקיסם שנועצים באמצע יוצא יבש.
  • להכנת הסירופ - מרתיחים את הסוכר ומים יחד על אש נמוכה.
  • איך שהעוגה יוצאת מהתנור חמה, שופכים עליה מהסירופ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים 

חייבים להשתמש בסולת?
לא חייב, אפשר עוד כוס קמח במקום.
אפשר להקציף ידנית?
בהחלט, אפשר במיקסר ואפשר ידני.
אפשר קמח רגיל עם אבקת אפייה במקום הקמח תופח?
אפשר בהחלט.

מה חושבים על: עוגת תפוזים

עוגת תפוזים וקוקוס
אלונה מיילר: "הכנתי יצא טעים… תודה!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת תפוזים וקוקוס – ג'קי קורדובה

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements