מגולגלות תמרים אגוזים רכות
קלות וקלילות בטעם
הגיע הזמן לשדרג את משחק העוגיות שלכם עם מגולגלות מיוחדות ונדירות אלה שמכינים במהירות שיא!
קבלו מתכון למגולגלות תמרים רכות ומושלמות, המלאות בטעמים מפנקים מבצק חמאתי וחלומי, ומילוי ממרח תמרים עשיר באגוזים וקינמון.
עוגיות קלות וקלילות שמאוד נוחות לעבודה, ותמיד יוצאות מוצלחות בטעם מטריף ומרקם הנמס בפה, אז קדימה להכין!
מתכון באדיבות: חני קונאשוילי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 4 כוסות קמח
- ½ כוס שמן
- 200 גרם חמאה/מחמאה
- ½ כוס מיץ תפוזים עדיף טרי
- 2 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 שקית אבקת אפיה
למילוי:
- ממרח תמרים
- מעט קינמון
- אגוזי פקאן גרוסים גס (לא חובה)
אופן ההכנה
- מערבבים הכל עד לאיחוד, ואז מחלקים ל-3 כדורים
- מרדדים על משטח מקומח קלות למלבן.
- מורחים מהמילוי תמרים ומפזרים מעט קינמון, מי שאוהב יכול לפזר גם אגוזי פקאן גרוסים גס מעל. לאחר מכן מגלגלים לרולדה.
- מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, וחורצים פסים לעובי הרצוי אבל לא עד הסוף.
- מכניסים לאפייה בתנור מחומם על 180 מעלות עד להזהבה. 25 דקות בערך.
- אחרי האפיה כשזה פושר לחתוך עד הסוף לשמור בכלי אטום.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מגולגלות תמרים
מה אפשר במקום מילוי התמרים? אפשר שוקולד עם קינמון וריבה עם קוקוס. |
אפשר לוותר על חמאה/ מחמאה? אפשר להמיר בשמן. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיותמושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר