אם תמיד הפחיד אתכם כל העניין של עוגות גבינה אפויות, אז עוגה מיוחדת זו שמכינים בכלום זמן היא בדיוק האחת בשבילכם!
עוגת גבינה בחושה שמכינים בקערה אחת בקלי קלות וזריזות, ובתמורה מקבלים עוגת בתי מלון נדירה בשכבת גבינה עשירה עם טעם של 5 כוכבים ואפילו יותר!
עוגה קלה וקלילה בהכנה נטולת כאבי ראש ובלגנים, עם תוצאה מטריפה ששווה כל רגע של הכנה. כי על גבינה לא מוותרים.
מתכון באדיבות: נורית שכטר
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
תבנית חד פעמית בינונית
המצרכים
- 1 קילו גבינה לבנה סקי 5%
- 1 כוס סוכר
- 5 ביצים
- 3 כפות קורנפלור
- 3 כפות קמח רגיל
- 1 אינסטנט פודינג
אופן ההכנה
- מוסיפים את כל המרכיבים לקערה לפי הסדר שבו הן רשומות, ומערבבים ידנית לאחר כל הוספה.
- מקפידים לערבב עד שלא יתקבלו גושים.
- מעבירים את הבלילה לתבנית, ומכניסים לאפייה בתכנית רגילה בתנור על חום 170 מעלות למשך שעה ורבע בערך.
- לאחר האפייה, מוציאים ונותנים לעוגה להתייצב להתקרר, ואז מחלקים לריבועים.
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
שאלות נפוצות: עוגה גבינה בחושה
ישר להוציא אחרי האפיה? כן, מוציאים מיד. |
שמים תבנית מים בתחתית התנור? אין צורך. |
אפשר לצמצם את כמות הביצים? לא, זה יפגע במרקם העוגה ובטעם. |
מפרידים ביצים? אין צורך במתכון זה. |
לעשות ציפוי של שוקולד מומס בשמנת מתוקה או להשאיר את זה ככה ? מומלץ רק להשתמש בסירופ, הרבה יותר טעים! |
העוגה יוצאת מתוקה או חמצמצה? עוגת גבינה מתוקה. |
מה חושבים על: עוגה גבינה בחושה

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינהמושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר