דג סלמון בתנור בקלי קלות
עסיסי ומלא בטעמים עדינים
מנת הדגים הכי מפוארת בריאה, ועשירה באה לככב אצלכם במטבח במתכון הכי קל ופשוט להכנה!
קבלו מתכון לדג סלמון צלוי בתנור עם שמן זית, שמכינים בקלי קלות ומהירות שיא ובתמורה מקבלים תוצאה עסיסית ומלאה בטעמים עדינים ומענגים.
מנה מפוארת ומרשימה ובעיקר בריאה, כך שמאוד מתאימה כארוחה חגיגית לשומרי משקל, ולא רק!
מתכון באדיבות: מלי מלכה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- נתחי סלמון
- מלח (פלפל)
- שמן זית
- כף סילאן
- שום חתוך גס
אופן ההכנה
- ממלחים את הנתחים ומשמנים בשמן זית, מוסיפים כף סילאן ושום חתוך גס.
- מערבבים הכל היטב ומסדרים בתבנית התנור.
- אפשר גם להוסיף כל יקר לדג, כמו עגבניות שרי, לימון, אורגנו, וכו'.
- מכניסים לאפייה בתכנית רגילה בתנור מחומם על 180 מעלות חום למשך 20 דקות בערך.
- מידי פעם להשקות את הדג ברוטב כך לא מתייבש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
דג סלמון בקלות
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר