עוגת גבינה ניו יורק נימוחה

עשירה, ודחוסה בגבינה איכותית
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 5 על ידי דירוג אחד
עוגת גבינה

עוגות גבינה יש המון סוגים, אבל עוגת גבינה ניו יורקית יש רק אחת, והיא מפורסמת בטעמה הגבינתי העשיר שמשאיר את כולם בפה מלא!

מתכון לעוגת גבינה ניו יורק שתמיד יוצאת נימוחה, עשירה, ודחוסה בגבינה איכותית, המשתדכת לתחתית פריכה של פתי בר שוקולד וציפוי קרמי מפנק במיוחד.

עוגה נדירה שמצליחה לספק מקסימום טעם והנאה במינימום השקעה, ותמיד מבטיחה תוצאה משגעת ומטריפה!

מתכון באדיבות: מלי מאירוב

ספר המתכונים של מלי מאירוב

עוגת גבינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה

עוגת גבינה ניו יורק נימוחה

עשירה, ודחוסה בגבינה איכותית
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

תבנית 24

המצרכים

לתחתית:

  • שרוול פתי בר שוקולד (בפסח: עוגיות ביסקוויט כשרות לפסח )
  • 120 גרם חמאה מומסת
  • 2 כפות סוכר

לגבינה:

  • 750 גרם גבינה 5%
  • 1 קופסא גבינת שמנת 225 גרם (25% או 30% או מסקרפונה)
  • 1 כוס סוכר
  • 5 ביצים L בטמפרטורת חדר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 כפית גרידת לימון

לציפוי:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • לתחתית - מרסקים במעבד מזון (או מכניסים לשקית ודופקים בפטיש שניצל) את הפתי בר, ומעבירים לקערה עם החמאה המומסת ו 2 כפות סוכר. מערבבים היטב בידיים ומשטחים בתבנית על ידי לחיצות בכף יד. לוחצים לכיוון הדפנות כדי ליצור דפנות קצת גבוהות.
  • מכניסים למקפיא לרבע שעה.
  • עוברים לגבינה - במיקסר או במיקסר ידני מערבבים את הגבינה עם הגבינת שמנת או מסקרפונה עד לאווריריות. לאחר מכן מוסיפים את הכוס סוכר, ביצים, תמצית וניל, מיץ לימון, וגרידת לימון, ומערבלים לאיחוד.
  • שופכים מעל הבסיקוויטים ומכניסים לתנור מדף שני מלמטה בתכנית אפייה רגילה, בחום 160 מעלות מחומם מראש, עם קערת מים בתחתית התנור (3 כוסות מים). אופים 50 דקות בערך, כדי לבדוק אם היא מוכנה, פותחים תנור ושמים אצבע אם העוגה קפיצית ורוטטת אז מוציאים. היא מתייצבת בחוץ.
  • העוגה לא עולה ואסור לה לעלות! מחכים לצינון.
  • מכינים את הציפוי - במיקסר מקציפים את השמנת מתוקה עם אבקת הסוכר לקצפת יציבה לא נוקשה.
  • מורחים מעל העוגה ומכניסים למקרר.
  • העוגה אולי תפריש נוזלים כי אין קמח או עמילן, אפשר לספוג עם נייר סופג.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת גבינה


שאלות נפוצות: גבינה ניו יורק

מה ההבדל בין שמנת רגילה למסקרפונה?
מסקרפונה מתוקה כמו קצפת.
איזה גבינת שמנת ?
נפוליאון טבעי, למרות שעדיף מסקרפונה.
אפשר להוסיף קורנפלור או קמח?
אפשר להוסיף קורנפלור כף אחת גג!

מה חושבים על: גבינה ניו יורק

עוגת גבינה
שרית בת מלך: "הכנתי את העוגה יצאה מושלמת!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת גבינה ניו יורק – מלי מאירוב

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?