מתכון לפיצה ספירלה מנצחת
טעם פיצה נדיר עם מרקם חלומי

יודעים מה יותר מפנק מהפיצה שכולנו אוהבים? אותה פיצה בספירלה מדהימה וטעם המטריף את החושים!
קבלו מתכון לפיצה ספירלה מנצחת שמכינים מבצק חלבי מאוד וקל להכנה שמשתדך באופן מושלם לגבינות של הפיצה ונותן טעם נדיר ומיוחד עם מרקם חלומי!
מאפה מושלם המגרה במראה המהמם שלו ומרשים בטעם המענג את הילדים והמבוגרים כאחד. אין סיכוי שמוותרים.
מתכון באדיבות: חגית אלקבץ
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
כוס חד פעמית לשתייה קרה
המצרכים
לבצק:
- 3 כוסות קמח רגיל
- 1 ½ כוסות קוטג'
- 1 כפית מלח
- ½ כוס חלב
- ½ כוס שמן
- 2 כפיות אבקת אפיה
אופן ההכנה
- מערבבים את היבשים לבד ואת הרטובים לבד ומאחדים ביניהם עד לקבלת בצק רך.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד, מכניסים למקרר לשעה לפחות.
- עכשיו לספירלה - מקמחים משטח, פותחים את הבצק למלבן אחד גדול, חותכים 5 רצועות לאורך רווח של 5 ס"מ בערך, במרכז הרצועה
- מניחים גבינה מגורדת וזיתים, מקפליפ את השוליים ומהדקים טוב טוב שלא יפתחו.
- ניקח רצועה אחת ומגלגלים בצורת ספירלה על התבנית וכך מצרפים את כל הרצועות אחת אחרי השניה כמו שבלול גדול.
- מורחים ביצה ושומשום מעל ומכניסים לאפייה בתנור על חום 170 מעלות למשך רבע שעה בערך, עד הזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות נפוצות: פיצה ספירלה
אפשר שמנת במקום קוטג'? אפשר גבינה לבנה או שמנת. |
אפשר להוסיף רוטב עגבניות? אפשר להוסיף רוטב, למרוח את הרצועות, ואז להניח את המילוי באמצע. |
זה טעם של בורקס או פיצה? זה יותר טעם של בצק של פיצה, בורקס זה בצק עלים שומני יותר, וזה יוצא רך ויבש. |
מה חושבים על: פיצה ספירלה


הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מאפים ולחמיםמושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר