| | |

לחמניות בשר עם חציל

רכות עם מילוי הורס
בהשראת: מיטל פור בלקר
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לחמניות בשר חצילים

המאפה המושלם שהוא בעצם ארוחה שלמה בפני עצמה – לחמניות בשר עם חציל משגעות שכל המשפחה תאהב ותחסל!

מתכון ללחמניות רכות ואווריריות כמו ענן, שממלאים במילוי הורס של בשר טחון עסיסי, מתובל, ומחוזק בשומן כבש, שמשדכים לחצילים מטוגנים לקבלת טעם משגע שאינו מהעולם הזה!

ממלאים את הבית בריחות נפלאות ומושכים את כל המשפחה שיעמדו בתור ליד השולחן האוכל. טעימה אחת ותראו אותם עפים בראש מהטעם.

מתכון באדיבות: מיטל פור בלקר

ספר המתכונים של מיטל פור בלקר

לחמניות בשר חצילים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

לחמניות בשר חצילים

לחמניות בשר עם חציל

רכות עם מילוי הורס
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: מיטל פור בלקר

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

לבצק:

  • 1 קילו קמח
  • 50 גרם שמרים
  • 600 מ"ל מים קרים (3 כוסות)
  • 100 גרם סוכר
  • 20 גרם מלח
  • 30 גרם גלוטן
  • 180 מ"ל שמן (9/10 כוס)

למלית:

  • 500 גרם בשר טחון
  • 200 גרם שומן כבש
  • 2 בצלים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית ראס אל חנות
  • מעט משייה או אגוז מוסקט
  • 1 כף אבקת מרק
  • 2 חצילים
  • פיטרוזיליה
  • קשיו מטוגן (לא חובה)

אופן ההכנה

  • להכנת הבצק - מעבדים את הבצק וללוש למשך 10 דקות בערך, עד לקבלת בצק נעים.
  • נותנים תפיחה של של שעה.
  • עוברים להכנת המלית - מטגנים את הבצלים הקצוצים להזהבה ומוסיפים אליהם את הבשר. מתבלים בראס אל חנות ומלח ומוסיפים משייה או אגוז מוסקט, אבקת מרק, ו-2 חצילים שטוגנו בנפרד. לבסוף מוסיפים פיטרוזיליה.
  • לאחר התפחה, קורצים כדורים, פותחים כל כדור וממלאים כמו קובה במלית, ואז לסגור.
  • מכניסים לאפייה בתנור חם למשך 20 דקות בערך עד להזהבה יפה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לחמניות בשר חציל

אפשר לוותר על הגלוטן?
אפשר, זה רק מוסיף אלסטיות לבצק.
אפשר שמרים יבשים?
אפשר בהחלט.

מה חושבים על: לחמניות בשר חציל

לחמניות בשר חצילים
מירה סבוי ארניה: "יצא אליפות!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

מקור: לחמניות בשר – מיטל פור בלקר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?