|

אוזני המן בשלל מילויים

טעימות ומנצחות עם מרקם נדיר
בהשראת: עינת חנניה
עדיין אין דירוגים
אוזני המן

תתכוננו להתמכר על אזני המן הכי חמות שיש, שישדרגו לכם את חג הפורים עם טעמים שיטשטשו לכם את החושים!

קבלו מתכון לאוזני המן מבצק נדיר ומיוחד במרקמו שתמיד מניב תוצאות טעימות ומנצחות, עם אפשרות למלות במה שאוהבים משלל מילויים אפשריים, כמו תמרים, פרג, חלווה, ועוד!

אין סיכוי שמוותרים על עוגיות מיוחדות במינן אלה כשפורים בדיוק מעבר לפינה. איך שרואים את כל המשפחה בפה פעור ומלא בעוגיות, מבינים שבחרתם נכון.

מתכון באדיבות: עינת חנניה

ספר המתכונים של עינת חנניה

אוזני המן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אוזני המן

אוזני המן בשלל מילויים

טעימות ומנצחות עם מרקם נדיר
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: עינת חנניה

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

לבצק:

  • 1 קילו פחות 2 כוסות קמח
  • 200 גרם מזולה (מרגרינה בטעם חמאה רכה מאוד)
  • 1 ½ שקיות אבקת סוכר
  • ½ כף תמצית וניל
  • 1 כוס שמן
  • קורט מלח
  • 2 חלמונים (את החלבונים לשמור, למרוח מסביב לפני הסגירה של האוזן, שלא יפתחו באפיה)
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • גרידת לימון
  • 6 כפות קורנפלור
  • 4 כפות שוקולד שחר (למי שרוצה בצק בשני צבעים)

אופן ההכנה

  • קודם נקציף במיקסר את המזולה עם אבקת סוכר, ואז נוסיף את הביצים, שמן, מיץ תפוזים, וגרידת לימון.
  • מוסיפים את הקורנפלור ואת הקמח וממשיכים ללוש עד שמקבלים בצק רך ונעים.
  • למי שמעוניין בחצי בצק בטעם שוקולד - נחלק את הבצק לשניים, חלק ראשון מחזיקים למיקסר (זה הבצק הרגיל), ובחלק השני פותחים ושמים 4 כפות שוקולד השחר ומתחילים ללוש עד שהכל מתאחד לבצק בצבע חום (אם הבצק רך מדי – להוסיף חצי כוס קמח)
  • נרדד את הבצק, נקרוץ עיגולים, ונמלא במה שאוהבים - תמרים, פרג, חלווה, לוטוס, ועוד.
  • נניח על תבנית אפייה מרופדת למשך 10 דקות של מנוחה, ואז נאפה בחום של 170 מעלות עד להזהבה עדינה.
  • נוציא ונפזר אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
אוזני המן

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
אוזני המן

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיותמושלמים. אל תפספסו!

מקור:אוזני המן בשלל מילויים – עינת חנניה

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?