Advertisements
|

אוזני המן במילוי פרג

קלאסיות, פריכות, ונימוחות
בהשראת: שרה יוסף
ציון 4 על ידי דירוג אחד
אוזני המן
Advertisements

העוגיות הכי חמות ומושלמות לפורים שישאירו את כולם בפה מלא בטעמים מעניינים!

אוזני המן קלאסיות, פריכות, ונימוחות שמכינים בכלום זמן עם מילוי פרג מרגש ומטריף וטעם מפתיע שלא יעזוב אותכם להרבה זמן.

מכינים עוגיות מיוחדת במינן אלה בחג פורים הקרב ומרשימים את כולם עם בטעמים מנצחים שיעשו לכם את החג עם ים של מחמאות ושבחים!

מתכון באדיבות: שרה יוסף

ספר המתכונים של שרה יוסף

אוזני המן

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אוזני המן

אוזני המן במילוי פרג

קלאסיות, פריכות, ונימוחות
ציון 4 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: שרה יוסף

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
Advertisements

המצרכים

לבצק:

  • 3 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • ½ כוס אבקת סוכר
  • 1 ביצה שלמה
  • 1 חלמון
  • קורט מלח
  • מעט גרידת לימון
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות מים

למילוי:

  • 50 גרם חמאה
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כפית דבש
  • 2 כוסות פרג טחון
  • מעט גרידת לימון
  • 1 חלבון
  • ¾ כוס אגוזים טחונים גס
Advertisements

אופן ההכנה

  • להכנת הבצק - שמים בקערה את כל חומרי הבצק ונלוש היטב עד לקבלת בצק רך ונעים. לאחר מכן עוטפים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה או לילה שלם במקרר.
  • להכנת המילוי - מבשלים על הגז חמאה, סוכר, ודבש, ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את האגוזים ומערבבים. מורידים מהגז ומוסיפים את הפרג ומערבבים, ולבסוף מוסיפים את החלבון ונערבב היטב. מקררים ומכניסים למקרר לשעה או לילה.
  • כעת מחלקים את הבצק ל-3 כדורים, וכל כדור מרדדים בין 2 ניירות אפייה מעט מקומחות. קורצים עיגולים ושמים באמצע את מלית הפרג. סוגרים לצורת אוזן המן ולוחצים חזק שלא יפתחו.
  • מניחים בתבנית על נייר אפייה ואופים בחום 180 מעלות למשך 15 דקות בערך.
  • לאחר אפייה, מקררים ומפזרים אבקת סוכר. אפשר להמיס שוקולד מריר לקשט מעל.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
אוזני המן פרג
צילום: שרה יוסף
 

Advertisements


שאלות נפוצות: אוזני המן 

איזה מילוי אפשר במקום הפרג?
אפשר גם תמרים עם אגוזים או שוקולד.
האם אפשר במקום חמאה להשתמש בשמן קוקוס כדי שאוזני המן יהיו פרווה?
אפשר מזולה אבל שמן קוקוס לא מומלץ.
אצלך הם נפתחו או שהשארת פתוח בכוונה?
השארתי קצת פתוח שיראו את המילוי.
אוזני המן

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

מקור: אוזני המן במילוי פרג – שרה יוסף

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements