| | |

עוגיות מרוקאיות ריפעת מושלמות לכל זמן

מתכון של עוגיות מרוקאיות, ריפעת, ממכרות וטעימות, שמכינים בכמה רגעים!
בהשראת: אורה ארגוב
ציון 4.35 על ידי 23 דירוגים
מתכון לעוגיות מרוקאיות

עוגיות מרוקאיות, הנקראות עוגיות ריפעת, הן עוגיות ממכרות בטירוף! מתכון לעוגיות מרוקאיות המשדרגות כל כוס תה שחייבים להכין!

מי שלא מכיר את העוגיות האלה, פשוט חייב להכיר. בניחוח וטעם מעודן של אניס, שלא חייבים להוסיף, אבל הן פשוט ממכרות!

מתכון שמכינים בדקות ספורות, ערבוב אחד, ללא מיקסר, ותקבלו עוגיות ממכרות משגעות שפשוט כיף לאכול בכל הזדמנות! עוגיות על בסיס שמן וללא שמרים, ולא תוכלו לחפש תירוץ לאכול מהן!

 

ספר המתכונים של אורה ארגוב

עוגיות מרוקאיות ריפעת
צילום: אורה ארגוב
עוגיות מרוקאיות מתכון
צילום: אורה ארגוב

עוגיות מרוקאיות ריפעת

למה באמת כדאי לכם: עוגיות מרוקאיות ריפעת

  • מתכון של עוגיות ריפעת אמיתיות, שתמיד יוצאות טעימות!
  • מתכון קל ומהיר, שמכינים בדקות בודדות, שלא תרגישו שהכנתם אותן!
  • עוגיות נהדרות להגשה לצד כוס שתייה חמה, כל שכן, תה צמחים עשיר!
  • כל כך טעימות שכדאי להכין כמות גדולה וליהנות מהן לאורך זמן!

שורה תחתונה: אומנם האניס משדרג אותן, אבל גם תכינו בלי, אלו עוגיות מרוקאיות שחייבים להכין!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון לעוגיות מרוקאיות

עוגיות מרוקאיות ריפעת מושלמות לכל זמן

מתכון של עוגיות מרוקאיות, ריפעת, ממכרות וטעימות, שמכינים בכמה רגעים!
ציון 4.35 על ידי 23 דירוגים
לדרג
באדיבות: אורה ארגוב

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
מיקסר
קורצן
גלגלת לחיתוך

המצרכים

  • 1 קילו קמח מנופה
  • 2 שקיות אבקת אפיה (20 גרם)
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 ½ כוס שמן
  • 2 כפות שומשום
  • 2 כפות אניס
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כוס מים חמים

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים יחד היטב, ואז נותנים לבצק מנוחה של חצי שעה.
  • לאחר מנוחה, מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, ומרדדים כל חלק על גבי נייר אפייה. מרדדים דק כמה שאפשר.
  • קורצים בעזרת קורצן או חותכים למשולשים. ואז להעביר עם הגלגלת המיוחדת לעוגיות האלה או לדקור במזלג.
  • מכניסים לאפייה בתנור על 170 מעלות עד להזהבה מלאה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות מרוקאיות

אפשר לוותר על השומשום?
אפשר.
מה אפשר לשים במקום אניס?
כלום. אפשר לוותר אבל הטעם של אניס יהיה חסר.
איך מכינים בצורה יפה ככה?
משתמשים בקורצן.
אפשר עם חמאה?
לא ניסיתי אבל אפשרי בהחלט.
נראה מעולה, צריך אניס טחון?
לא, גרגירי ינסון.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגיות מרוקאיות מתכון
צילום: טרז חזות

"אני מאד אוהבת וגם אני עשיתי!"
טרז חזות

מתכון לעוגיות מרוקאיות
צילום: רותי כהן

"גם אני הכנתי!"
רותי כהן


רק עוד דבר אחד אחרון!

אין טעים ומפנק מהמטבח המרוקאי – מסכימים? קבלו קורס מזורז איך לבשל כמו סבתא מרוקאית

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

  1. העוגיות הן "מלוחות" היכן המלח כאן? רבע כפית מלח לעומת 2 כוסות סוכר, ההאם אין כאן טעות? תודה.

    1. שלום זרביב, המתכון ישן מעט וכעת עודכנה הכותרת למשהו שיותר משקף את המתכון, תודה שהסבת את תשומת לבנו לעניין.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?