|

עוגיות עבאדי ללא מרגרינה

עוגיות עבאדי בריאות יותר, ללא מרגרינה, ללא שמרים, קלות להכנה וממכרות!
בהשראת: רחל מור
ציון 4.36 על ידי 31 דירוגים
עוגיות עבאדי נדירות

עוגיות עבאדי ממכרות ללא מרגרינה, ללא שמרים וללא התפחה! מתכון לעוגיות עבאדי משגעות, שמכינים במהירות ובקלות!

אין על עוגיות עבאדי, אבל עוגיות ביתיות שמכינים מרכיבים איכותיים ובריאים יותר, ללא ספק מנצחות גם את העוגיות שקונים בסופר. אז כדי שיהיה לכם שבוע טעים במיוחד דאגנו לכם למתכון של עוגיות עבאדי עם שמן שלא תפסיקו להכין!

מתכון קל ביותר, קערה אחת, ללא התפחה והתעסקות מיותרת ותקבלו עוגיות ממכרות שכל המשפחה תאהב! מושלמות לצד הקפה, מושלמות לצד ותה ופשוט הכי מושלמות כשמתחשק לנשנש!

 

ספר המתכונים של רחל מור

מתכון לעוגיות עבאדי
צילום: רחל מור

למה באמת כדאי לכם: עוגיות עבאדי נדירות

  • מתכון לעוגיות בריאות יותר מהקנויות, ללא מרגרינה וללא שמרים!
  • מתכון קל ביותר שמכינים בקערה אחת, כמה פעולות ולתנור!
  • עוגיות ממכרות ביותר שקשה להפסיק לאכול!
  • עוגיות פרווה, מושלמות להגשה בכל עת, גם לאחר ארוחה בשרית!

שורה תחתונה: אם מתחשק לכם עוגיות עבאדי נדירות, זה ללא ספק המתכון בשבילכם! קלות וממכרות!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגיות עבאדי נדירות

עוגיות עבאדי ללא מרגרינה

עוגיות עבאדי בריאות יותר, ללא מרגרינה, ללא שמרים, קלות להכנה וממכרות!
ציון 4.36 על ידי 31 דירוגים
לדרג
באדיבות: רחל מור

ציוד

תבנית אפיה בינונית

המצרכים

  • ¼1 כוסות מי סודה
  • ½ כוס שמן
  • 1 כף מלח
  • ½2 כוסות קמח לבן
  • 1 כוס קמח כוסמין
  • 1 כוס שומשום

אופן ההכנה

  • לקערה יוצקים את הסודה, שמן, מלח, ומערבבים. לאחר ערבוב מוסיפים 2 כוסות קמח לבן וכוס קמח כוסמין, ולבסוף את השומשום.
  • ללוש היטב ומוסיפים בהדרגה עוד חצי כוס קמח עד לקבלת בצק רך ולא דביק.
  • יוצרים מקלות או כעכים, מניחים בתבנית אפייה ואופים בחום 190 מעלות בתכנית טורבו, למשך חצי שעה, ומשגיחים שלא יישרף.
  • לאחר שמתקרר, לטעום. אם עדיין לא התקשה מחזירים לתנור בחום 100 מעלות 5 דקות נוספות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות עבאדי

אין צורך באבקת אפייה?
הסודה מחליפה את אבקת האפייה, זה כל הרעיון.
מברישים עם חלמון?
לא, אין צורך.
אפשר להכין עם קמח מלא במקום קמח לבן?
עדיף לשלב קמח לבן עם קמח מלא.
יש צורך לתת לבצק מנוחה?

אין צורך.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון לעוגיות עבאדי
צילום: אביבית גרשון

"אני מכינה כל שבוע!"
אביבית גרשון

עוגיות עבאדי נדירות
צילום: ישראלה איזק

"מוכניםםם והטעםם מושלםםם!"
ישראלה איזק

עוגיות עבאדי עם שמן
צילום: אושה קולפריד

"גם אני הכנתי אותם – מושלמים!"
אושה קולפריד

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

9 Comments

    1. היי,
      כמובן. אם זה כוסמין לבן לא צריך לעשות שינויים במתכון, אבל אם מדובר בכוסמין מלא, כדאי להוסיף קצת יותר נוזלים כדי שיהיה נוח לעבוד עם הבצק.
      בהצלחה

    1. היי יעל!
      אנחנו לא יכולים להתחייב על מספר, אבל ההערכה שלנו היא שמדובר בסביבות ה-60 קלוריות לעוגיה.
      נ.ב. נשמח לראות אותך גם בקבוצת הוואטסאפ שלנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?