עוגת קרמבו פשוטה להכנה
עם קצפת חלומית ועשירה בגבינה
Advertisements
הגיע הזמן לחזור לשורשים של הילדות עם העוגה הכי אהובה והכי פשוטה שכולנו מכירים!
עוגת קרמבו פשוטה להכנה – השילוב המושלם בין טעמי שוקולד ווניל, שמרכיבים מבסיס שוקולדי עשיר עם שכבת קצפת חלומית המועשרת בגבינה, ומשדרגים בזיגוג שוקולד נמס מושחת ביותר.
פשוט ומהיר להכנה שכל בשלן ואופה מתחיל יכול להכין בעיניים עצומות! כי על עוגת קרמבו אף פעם לא מוותרים!
עוגת קרמבו פשוטה להכנה – השילוב המושלם בין טעמי שוקולד ווניל, שמרכיבים מבסיס שוקולדי עשיר עם שכבת קצפת חלומית המועשרת בגבינה, ומשדרגים בזיגוג שוקולד נמס מושחת ביותר.
פשוט ומהיר להכנה שכל בשלן ואופה מתחיל יכול להכין בעיניים עצומות! כי על עוגת קרמבו אף פעם לא מוותרים!
מתכון באדיבות: הילה שרעבי שטרית
ספר המתכונים של הילה שרעבי שטרית
Advertisements
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית קפיצית בקוטר 26
Advertisements
המצרכים
- לבסיס:
- 5 ביצים
- ½ כוס סוכר
- ¼ כוס חלב
- 1 פודינג שוקולד
- לקצפת:
- 2 שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 1 פודינג וניל
- 250 גרם גבינה לבנה (אפשרות)
- שכבה עליונה:
- 1 חבילה של שוקולד מריר
- 6 כפות חלב
Advertisements
אופן ההכנה
- מתחילים בהכנת הבסיס - מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים עם חצי כוס הסוכר. לאחר שיש קצף יציב, מוסיפים את הצהובים עם החלב, ופודינג שוקולד ולערבב.
- מכניסים את הבסיס לאפייה בחום של 170 מעלות (מחומם מראש) למשך 30 דקות. לא להילחץ כשהעוגה עולה מאוד, כשהיא מתקררת היא יורדת.
- לאחר קירור הבסיס, מכינים את הקצפת - מקציפים את השמנת מתוקה עם כוס החלב, ואז מוסיפים את הפודינג וגבינה. להרכיב מעל לבסיס.
- לשכבה עליונה - ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם החלב מחממים דקה במיקרו ולאחר מכן מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס. שופכים מעל לעוגה ומכניסים לקירור.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
Advertisements
שאלות נפוצות: עוגת קרמבו
לא צריך קמח לעוגה? אין צורך לבסיס. |
חייב חלב בהקצפה של השמנת? כן חייב. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
Advertisements
חייב פודונג לתחתית?
אפשר להחליף את הפודינג שוקולד באינסטנט פודינג וניל בכמות פחותה, ושוקולית. בהצלחה!