| | |

עוגת פרג בחושה וקלה

עוגה בחושה מטריפה ורכה עם פרג שלם בפנים.
בהשראת: סימה הרוש
ציון 4.12 על ידי 9 דירוגים
עוגת פרג בחושה

קבלו עוגת פרג חלומית בחושה קלה במיוחד וטעימה בטירוף.
עוגת פרג בחושה שיוצאת גבוהה וטעימה ברמות, מנוקדת בזרעים השחורים והמטריפים של הפרג שמעניק מרקם רך ונפלא לעוגה.
וכל זה במתכון פשוט מאוד וקל מאוד להכנה!
נכון! מספר צעדים פשוטים ויש לכם עוגה להתגאות בה מול כל המשפחה! למה אתם מחכים?
בתאבון.
מתכון באדיבות: סימה הרוש

ספר המתכונים של סימה הרוש

עוגת פרג בחושה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת פרג בחושה

עוגת פרג בחושה וקלה

עוגה בחושה מטריפה ורכה עם פרג שלם בפנים.
ציון 4.12 על ידי 9 דירוגים
לדרג
כמות 1 עוגה
באדיבות: סימה הרוש

ציוד

בתבנית מרובעת 20/30
מיקסר

המצרכים

  • 3 ביצים
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס פרג
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה

לסירופ:

  • כוס מיץ תפוזים
  • כוס סוכר

אופן ההכנה

  • תחילה, במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר, לאחר מכן בהדרגה ולאט לאט מוסיפים את השמן והמיץ.
  • מוסיפים את שאר המצרכים ויוצקים את הבלילה לתבנית.
  • מכניסים לתנור ואופים על 160 מעלות ל 45-50 דקות.

הכנת הסירופ:

  • מרתיחים את כל מצרכי הסירופ ושופכים על העוגה כשהיא חמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת פרג בחושה


שאלות נפוצות: עוגת פרג בחושה

למה לא מצליח לי אפיה במגש חד פעמי לו מבושל טוב בתחתית של העוגה?
תשמני מעט עם מחמאה/מרגרינה, תפזרי קמח ואז תהפכי את המגש להוצאת יתרת הקמח, זה יכול לעזור. 
פרג טחון?
לא, שלם.

מה חושבים על: עוגת פרג בחושה 

    1. רחל אברהם:
      "הכנתי, טעים מאוד"
עוגת פרג בחושה
צילום: רחל אברהם
עוגת פרג בחושה
צילום: אילנה ברגיק
עוגת פרג בחושה

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

הפוסט המקורי: עוגת פרג בחושה וקלה – סימה הרוש

Similar Posts

8 Comments

  1. 5 stars
    עוגה מדהימה
    קלי קלות.
    רק שיניתי דבר אחד
    הסירופ למעלה עם לימון ולא תפוז.

  2. מבחבל מאוד! הן בכותרת המתכון והן ב"שאלות נפוצות" מודגש שמשתמשים בפרג שלם. לעומת זאת במצרכים, רשום – פרג טחון טרי!…..מה הנכון?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements