קבלו עוגת פרג חלומית בחושה קלה במיוחד וטעימה בטירוף.
עוגת פרג בחושה שיוצאת גבוהה וטעימה ברמות, מנוקדת בזרעים השחורים והמטריפים של הפרג שמעניק מרקם רך ונפלא לעוגה.
וכל זה במתכון פשוט מאוד וקל מאוד להכנה!
נכון! מספר צעדים פשוטים ויש לכם עוגה להתגאות בה מול כל המשפחה! למה אתם מחכים?
בתאבון.
מתכון באדיבות: סימה הרוש
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
בתבנית מרובעת 20/30
המצרכים
- 3 ביצים
- ¾ כוס שמן
- 1 כוס קמח
- 1 כוס פרג טחון טרי
- 1 כוס קוקוס
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 שקית אבקת אפייה
לסירופ:
- ⅓ כוס מיץ תפוזים
- ⅓ כוס סוכר
אופן ההכנה
- תחילה, במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר, לאחר מכן בהדרגה ולאט לאט מוסיפים את השמן והמיץ.
- מוסיפים את שאר המצרכים ויוצקים את הבלילה לתבנית.
- מכניסים לתנור ואופים על 160 מעלות ל 45-50 דקות.
הכנת הסירופ:
- מרתיחים את כל מצרכי הסירופ ושופכים על העוגה כשהיא חמה.
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
שאלות נפוצות: עוגת פרג בחושה
למה לא מצליח לי אפיה במגש חד פעמי לו מבושל טוב בתחתית של העוגה? תשמני מעט עים מחמאה/מרגרינה תפזרי קמח תהפכי את המגש להוצאת יתרת הקמח. |
פרג טחון? לא, שלם. |
מה חושבים על: עוגת פרג בחושה
-
- רחל אברהם:
“הכנתי, טעים מאוד”
- רחל אברהם:


הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
הפוסט המקורי: עוגת פרג בחושה וקלה – סימה הרוש