אין ריח יותר טוב מריח של פיתות נאפות בבית. קבלי מתכון מעולה לפיתות חמות ורכות שיגרמו לכם להתאהב.
בתקופה זו כאשר יש זמן בשפע, מצאנו לכן פעילות טעימה ומזינה.
מתכון פשוט איך להכין פיתות אסליות וטעימות יותר ממה שתשיגו במאפיה.
מתכון באדיבות: רבקה סחראי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
- 1 ק''ג קמח מנופה
- 2 כפות שמרים
- 3 כפות סוכר
- 2 כפות שמן
- 1 כף מלח
- 3 כוסות מים פושרים (את השלישית נוסיף בהדרגה)
אופן ההכנה
- נלוש את כל המצרכים במיקסר כ5 דקות. ( את המלח נוסיף בסוף)
- הבצק צריך לצאת רך ולא דביק .
- נשמן מעט את הבצק ולהתפיח כשעה וחצי.
- אחרכך, נכין כדורים במשקל 120 גרם ונתפיח כעשר דקות.
- נתחיל לרדד אותם לפיתות ונניח על סדין נקי. ונכסה .
- נתחיל לאפות, מהראשון שרידדנו.
- בתיאבון!!
הערות וטיפים






הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
שאלות נפוצות: פיתות ביתיות
איפה קונים סיר כזה? בשווקים או בסטוקים |
אפשר לאפות בתנור?
בתנור הפיתות מתייבשות וזה לא יוצא אותו הדבר. הסיר גריל הזה זה הסוד להצלחת הפיתות. וזה הולך מהר.
|
מה חושבים על: פיתות ביתיות
- מזל כהן:
“הכנתי יצא מעולה תודה על המתכון” - ירדן שרביט:
“תודה רבה על המתכון יצא מושלם” - שירה לווין:
“נראה טעים!” - לאורה מנחם:
“הכנתי בתנור ויצאו מושלמות. תודה על המתכון!צילום: לאורה מנחם. צילום: ירדן שרביט
רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
פוסט מקורי: פיתות ביתיות – רבקה סחראי