| | |

קינוח כוסות לוטוס וגבינה

קליל, טעים, ומושלם לאירוח!
בהשראת: ליאת בששי
ציון 3 על ידי 5 דירוגים
קינוח כוסות לוטוס

הקינוח הכי קליל, טעים, ומושלם לאירוח שאי פעם תכינו – כוסות לוטוס וגבינה שגונבות את ההצגה.

קינוח כוסות אישי ומהיר מתחתית שבבי לוטוס חמאתיים ומעליהם שכבת קצפת עשירה עם שבבי שוקולד לבן, ומשדרגים בזיגוג סופי של לוטוס מושחת ביותר.

הכי מתאים להכין לרגעים האלה שרוצים להרשים את כולם, אבל אין זמן ואנרגיה לבזבז את כל היום במטבח. מכינים בלי לחשוב פעמיים!

ספר המתכונים של ליאת ביצ׳צ׳י

קינוח כוסות לוטוס
צילום: ליאת ביצ׳צ׳י

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

קינוח כוסות לוטוס

קינוח כוסות לוטוס וגבינה

קליל, טעים, ומושלם לאירוח!
ציון 3 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: ליאת בששי

המצרכים

  • 1 חבילה של עוגיות לוטוס
  • 50 גרם חמאה
  • שבבי שוקולד לבן
  • 2-3 כפות ממרח לוטוס

קצפת וניל:

  • 2 פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 סוכר וניל (לא חייב)

אופן ההכנה

  • נרסק את חבילת עוגיות הלוטוס, ונוסיף לה את החמאה (שהמסנו במיקרוגל), ונערבב אותם יחד היטב. מניחים בכוס תחתית של עוגיות מרוסקות.
  • נכין את הקצפת, ונזלף שכבה דקה. מעליה אפשר לפזר שבבי שוקולד לבן ואז לזלף עוד שכבה של קצפת.
  • כעת מחממים את הממרח לוטוס במיקרוגל, ומזלפים מעל לקצפת.
  • אפשר להכין גם כעוגה בתבנית עגולה - לרסק 2 חבילות לוטוס ומעל להמיס יותר ממרח לוטוס וליצור שכבת קרם אחידה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
קינוח כוסות לוטוס
צילום: ליאת ביצ׳צ׳י


שאלות נפוצות: קינוח כוסות

יש מצב להפוך את זה לפרווה?
ניתן כי הלוטוס מתוק אז זה מטשטש את הטעם של הקצפת הצמחית.
לא הבנתי איך אפשר להכין גם בעוגה? כשחותכים זה לא מתפורר? או שמקפיאים?
לא מתפורר. החמאה מאחדת את הפירורי עוגיות לשכבה בתור התחתית, והקצפת יציבה בגלל הפודינג. אפשר להוסיף חצי קופסא של גבינת מסקרפונה.
קינוח כוסות לוטוס
צילום: ליאת ביצ׳צ׳י

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!.

מתכון הזה הינו חלק
מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!

מקור: קינוח כוסות לוטוס – ליאת בששי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?