| |

קינוח לוטוס וגבינה

טעם מדהים במראה וחגיגי!
בהשראת: עמית פרג
עדיין אין דירוגים
קינוח לוטוס וגבינה
אם בא לכם להתפנק על קינוח מיוחד וטעים, מסוג הקינוחים שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול, אז מכינים כוסות לוטוס וגבינה אלה ומתענגים!
קינוח לוטוס וגבינה בכוסות אישיות עם טעם שכמוהו עוד לא חוויתם. מרכיבים מתחתית שבבי עוגיות לוטוס שמוסיפים לה מוס גבינה מפנק ומעליו מוס לוטוס מושחת.
קינוח אסתטי וחגיגי במיוחד שבהכנה לא מסובכת כלל. עד שמפסיקים להתרשם מצבעי הלבן כתום המהממים ולוקחים טעימה, לא מבינים מה זה עונג אמיתי.

מתכון באדיבות: עמית פרג

ספר המתכונים של עמית פרג

קינוח לוטוס וגבינה 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן 

קינוח לוטוס וגבינה

קינוח לוטוס וגבינה

טעם מדהים במראה וחגיגי!
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: עמית פרג

המצרכים

כמות: 12-14 כוסות קינוחים

לתחתית:

  • 1 חבילה עוגיות לוטוס טחונות (250 גרם)

לקרם גבינה:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 כפות שטוחות סוכר
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 150 גרם גבינת שמנת (לא משנה אחוז השומן)

לקרם לוטוס:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 כפות שטוחות סוכר
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 100 גרם גבינת שמנת (לא משנה אחוז השומן)
  • 4 כפות ממרח לוטוס (גדושות )

אופן ההכנה

  • נניח 2 כפיות גדושות מפירורי הפתי-בר בתחתית כוסות הקינוחים, ונשטח אותם. להקפיד להשאיר מעט מהעוגיות הטחונות בצד שיהי לנו לקישוט.
  • כעת נקציף את השמנת המתוקה והסוכר עד לקצפת רכה, נוסיף בהדרגה את הפודינג, ונמשיך להקציף, נוסיף את גבינת השמנת ונמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. נעביר לשק זילוף עם צנתר משונן, ונזלף מעל פירורי העוגיות.
  • נקציף את השמנת המתוקה והסוכר עד לקצפת רכה, נוסיף בהדרגה את הפודינג, נמשיך להקציף ואז נוסיף את גבינת השמנת וממרח הלוטוס, ונמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. נעביר לשק זילוף עם צנתר משונן, נזלף מעל פירורי העוגיות.
  • נפזר מעט פירורי עוגיות מלמעלה. נשים במקרר לשעתיים לפחות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

קינוח לוטוס וגבינה

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements