קאפקייקס שוקולד ב-3 מצרכים
פשוט נמסים בפה!
אם רוצים לסיים את הסופ"ש כמו שצריך, מכינים קאפקייקס מיוחדות אלה לפינוק גם לפה וגם לעיניים!
קאפקייקס שוקולד מושלמות שמכינים בקלי קלות וב-3 מצרכים בלבד, כך שתוך כלום זמן יש לכם עוגות אישיות, רכות, ואווריריות ביד שנמסות לכם בפה עם טעם משגע.
עוגיות מופלאות שאפשר לקשט בכל מיני דרכים יצירתיות ולהרשים את עם טעם וניחוח הגורם לעומס יתר על החושים!
קאפקייקס שוקולד מושלמות שמכינים בקלי קלות וב-3 מצרכים בלבד, כך שתוך כלום זמן יש לכם עוגות אישיות, רכות, ואווריריות ביד שנמסות לכם בפה עם טעם משגע.
עוגיות מופלאות שאפשר לקשט בכל מיני דרכים יצירתיות ולהרשים את עם טעם וניחוח הגורם לעומס יתר על החושים!
מתכון באדיבות: גל צרור
PIC
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית מנג'טים (עם תבנית שקעים)
כוס מידה אוניברסלית
המצרכים
כמות: 11 יחידות בערך
- 1 כוס נוטלה או כל ממרח אחר
- 2 ביצים
- ½ כוס קמח תופח (ועוד 2 כפות)
לגנאש שוקולד (אפשרי) :
- ½ חפיסת שוקולד מריר / חלב
- ½ קופסת שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- לפני שמתחילים, מחממים תנור ל-190 מעלות.
- נטרוף עם מטרפה ידנית בקערה את הנוטלה והביצים, עד שנקבל תערובת אחידה.
- נוסיף את הקמח ואז נטרוף עד שאין גושי קמח. אם רוצים לגוון, בשלב הזה אפשר גם להוסיף שוקולד צ'יפס.
- כעת ניקח 2 כפות מהתערובת, או כמה שצריך כדי להגיע לחצי גובה במנג'טים, וממלאים אותם. (הכי מומלץ להניח את המנג'טים בתוך תבנית שקעים כדי שהעוגה תשמור על צורתה ולא תתרחב)
- נכניס לתנור למשך 12 דקות.
- למי שרוצה להכין גנאש - נרתיח על הגז את הרכיבים יחד, ואז שופכים על העוגות. מפזרים מעל איזה קישוט שרוצים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: קאפקייקס שוקולד
איך מקבלים קאפקייקס לבן? משתמשים בממרח שוקולד לבן. |
אם אין לי קמח תופח אפשר שמרים? לא אי אפשר. |
זה יוצא דחוס או קצת אוורירי? אוורירי לא לדחוס יותר מדי לתוך המנג'ט. |
אפשר להמיס חבילת שוקולד מריר במקום ממרח? נראה לי שאפשרי צריך אבל כוס. |
הקמח מורגש בטעם? לא מרגישים קמח.רק טעם שוקולדי. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף קינוחיםמושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
פוסט מקורי:קאפקייקס שוקולד– גל צרור