אם יש משהו שהוא בגדר החובה ליד הקפה של הבוקר, הוא רודלה זאת שמכינים בקלי קלות טעם תות!
רולדת וניל תותים – רולדה משגעת בבצק אוורירי העוטף מלית מענגת של קצפת וניל מנחמת בשילוב ריבת תות בטעם של פעם, ואם זה לא מספיק אפשר לקשט בתותים גם!
רולדה יפהפייה וחורפית עם מראה חגיגי שמבטיח להשאיר רושם וגירוי שאי אפשר לעמוד בפניו.
מתכון באדיבות: סילבי אילוז
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
כוס מידה אוניברסלית
המצרכים
- 3 ביצים L
- קורט מלח
- ½ כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- ¾ כוס קמח
- ½ כפית אבקת אפייה
למילוי:
- ½ צנצנת קונפיטורת תות (כ 170 גרם)
- 1 ½ קופסת שמנת מתוקה
- 2 כפית אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
- נחמם תנור על 180 מעלות, ונרפד תבנית בנייר אפייה משומן קלות
- נקציף ביחד ביצים וקורט מלח עד שנוצר קצף לבן וסמיך.
- נוסיף את הסוכר בהדרגה ונמשיך להקציף עד שהסוכר נבלע בתערובת. לאחר מכן נוסיף וניל, קמח, ואבקת אפייה.
- נשטח את הבלילה על נייר האפייה וניישר אותה לשכבה דקה.
- אופים למשך 7 דקות בערך.
- אחרי זאת נצנן את הרולדה לפני המילוי, אפשר לעשות זאת על ידי גלגול הרולדה על מגבת מטבח.
- להכנת המלית - בקערת מיקסר, נקציף יחד את השמנת מתוקה, אבקת סוכר, ווניל, עד שמקבלים קצפת יציבה מאוד.
- נמרח על הרולדה שכבה מהריבה, ומעליה נמרח שכבה מהקצפת.
- מגלגלים לרולדה הדוקה.
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
מה חושבים על: רולדת וניל תות
-
- איריס מוצפי:
“נראה סוף הדרך!”
- איריס מוצפי:
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!.
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!