| | |

פררו רושה ביתי ב-4 מצרכים

שיא השלמות והקלות!
בהשראת: גל צרור
ציון 5 על ידי דירוג אחד
פררו רושה ביתי
אם אתם מחפשים להשקיע בטעם שבת זה, אבל בלי באמת לעבוד קשה, אז זוהי ההזדמנות שלכם להכין נשנוש מתורק ומושלם בכלום עבודה!
פררו רושה ב-4 מצרכים בלבד, עם הכנה קלה, זריזה, וכיפית שמניבה כדורים מפונפנים וחגיגיים, עם טעם שהוא שיא השלמות.
ללא אפייה בכלל וכמעט ללא מאמץ, כל אחד יכול להכין כדורי תענוג אלה, ולהשאיר רושם בל יימחה.

מתכון באדיבות: גל צרור

ספר המתכונים של גל צרור

פררו רושה ביתי 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן 

פררו רושה ביתי

פררו רושה ביתי ב-4 מצרכים

שיא השלמות והקלות!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: גל צרור

המצרכים

  • 1 חבילה וופלים (כ-200 גרם מרוסקים דק )
  • 2-3 כפות ממרח שוקולד (איזה שאוהבים)
  • 1 שקית אגוזי לוז
  • 2 חפיסות שוקולד (200 גרם סה"כ)

אופן ההכנה

  • מרסקים את הוופלים עם הידיים, ואז מוסיפים להם את ממרח השוקולד ומערבבים עד שמקבלים תערובת שאפשר לכדרר בידיים.
  • מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים, ואז מכניסים אגוז לוז שלם לתוכם.
  • כשמסיימים עם כל הכדורים, ממיסים במיקרוגל את שתי חבילות השוקולד.
  • טוחנים את האגוזים שנשארו דק, ואז מערבבים עם השוקולד המומס.
  • טובלים כל כדור בשוקולד, ואז מכניסים למקפיא.
  • אם רוצים גם ציפוי לבן, אפשר להשתמש בשוקולד לבן לטבילה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פררו רושה ביתי

אפשר לנסות עם שוקולד מריר?
בהחלט.
משנה איזה וופלים משתמשים?
לא משנה, אני השתמשתי בפשוטים בטעם שוקולד של עלית.
כמה זמן צריך לשים את הפררו רושה במקפיא עד שהם יתייצבו?
עד שהשוקולד יתייצב ולא יהיה נוזלי.
לגבי ממרח שוקולד צריך להמיס אותו?
אין צורך.
אגוזי לוז טבעיים או קלויים?
לא משנה.
פררו רושה ביתי

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!.

המתכון הזה הוא חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!

פוסט מקורי: פררו רושה ביתי – גל צרור

Similar Posts

2 Comments

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements