| | |

עוגת תפוזים קלה ואוורירית

מתכון לעוגה עם טעם תפוזים אמתי שישלח אתכם עפים, ומרקם הנמס בפה.
בהשראת: מאיה פפיסמדוב
ציון 4.47 על ידי 13 דירוגים
עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה

עוגת תפוזים גבוהה – לפעמים הפשטות מנצחת, ואז הכי כדאי להתפנק על עוגת תפוזים מעלפת קלאסית ואהובה.

עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה, עם טעם תפוזים אמיתי שישלח אותכם עפים, ומרקם הנמס בפה.

כשרוצים עוגת תפוזים אוורירית המתרכזת על תענוג בטעם, בלי כל הפינפונים והקישוטים, העוגה הזו היא האחת בשבילכם!

ספר המתכונים של מאיה פפיסמדוב

עוגת תפוזים אוורירית
צילום: מאיה פפיסמדוב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן 

אז איך מכינים?

 

עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה

עוגת תפוזים קלה ואוורירית

מתכון לעוגה עם טעם תפוזים אמתי שישלח אתכם עפים, ומרקם הנמס בפה.
ציון 4.47 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: מאיה פפיסמדוב

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 5 יחידות ביצים (L - בטמפרטורת החדר ומופרדות )
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • כוס שמן
  • ¾ כוס מיץ תפוזים (סחוט טרי)
  • מיץ לימון (מחצי לימון )
  • 1 כף גרידת תפוז
  • 1 כפית גרידת לימון
  • ⅔1 כוסות קמח תופח
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבונים ונוסיף להם בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל.
  • נמשיך להקציף עד שמקבלים קצף יציב, ונוסיף בהדרגה את החלמונים ונקציף עד שנוצר קצף תפוח ובהיר.
  • נוריד את המהירות ההקצפה ונוסיף שמן בזרם דק, מיץ תפוזים, ומיץ לימון.
  • לבסוף נוסיף בהדרגה קמח תופח, אינסטנט פודינג וניל, וגרידת לימון ותפוז בתנועות קיפול.
  • ניצוק את הבלילה לתבנית משומנת שלנו (אפשר גם לקמח מעט לאחר השימון) ונאפה בחום 170 מעלות (לא טורבו) למשך 45 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:

עוגת תפוזים גבוהה

עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה
צילום: ויקי שטרית

"תודה על המתכון יצא טעים!"
ויקי שטרית


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?