| | | | |

מתכון כנאפה ביתי קל להכנה

מתכון לכנאפה ביתית מעולה עם שכבות אטריות קדאיף שחומות ופריכות
בהשראת: מאיה פפיסמדוב
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
מתכון לכנאפה

כנאפה מתכון מנצח וקל שכולם יכולים להכין! מתכון פשוט ביותר לקינוח משגע שיטריף את כולם!

יש קינוחים שלא הכנתי ונהגתי לקנות כי הם תמיד נראו לי מסובכים להכנה, אבל היום עם עליית המחירים ואחרי שמצאתי מתכון לכנאפה אמיתי, אני מבינה שזה פשוט בהרבה ואין סיבה שלא להכין בבית.

אז קבלו מתכון כנאפה מושלם, שלא תפסיקו להכין אחרי שתטעמו! קינוח משגע עם גבינות עשירות, שערות קדאיף וסירופ סוכר, שרק נשמע מאתר להכין אותו. לא תאמינו כמה קל!

ספר המתכונים של מאיה פפיסמדוב

 

מתכון לכנאפה
צילום: מאיה פפיסמדוב

למה באמת כדאי לכם: כנאפה מתכון

  • כנאפה מתכון קל ומהיר כל כך שלא תאמינו שעד היום לא הכנתם!
  • קינוח משגע ויוצא דופן, שלא אוכלים בכל יום – וחבל כי אפשר!
  • כנאפה אמיתי שיוצא מושלם בדיוק כמו הקנוי ואפילו טעים יותר!
  • קינוח עם מראה חגיגי שכיף להגיש גם באירוע ובאירועים מיוחדים!

 

שורה תחתונה: אחרי שתטעמו את הכנאפה שבמתכון הזה, לא תקנו יותר! כנאפה מתכון קל בטירוף!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן 

אז איך מכינים?

מתכון לכנאפה

מתכון כנאפה ביתי קל להכנה

מתכון לכנאפה ביתית מעולה עם שכבות אטריות קדאיף שחומות ופריכות
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: מאיה פפיסמדוב

ציוד

תבנית: קוטר 26

המצרכים

לשכבות הקדאיף:

  • גרם אטריות קדאיף (300 גרם)
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם מומסת)
  • 1 כף אבקת סוכר

למלית הגבינה:

  • גבינה ערבית מתוקה / גבינת ריקוטה (400 גרם - מפוררת )
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 2 טיפות מי ורדים

לסירופ הסוכר:

  • ¼1 כוסות מים
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 טיפות מי ורדים

לקישוט:

  • כוס פיסטוקים (כ-50 גרם - קלויים וקצוצים)

אופן ההכנה

  • נפריד טוב את אטריות הקדאיף.
  • נערבב כף אבקת סוכר בחמאה המומסת וניצק בהדרגה על האטריות ונמשיך לערבב.
  • נפריד ונצפה את כל האטריות בחמאה.
  • נביא את התבנית ונפזר לתוכה מחצית מכמות האטריות ואז נהדק מעט.
  • נפזר מעל את הגבינה (לאחר שמערבבים עם אבקת סוכר ומי ורדים), ואז מוסיפים את שאר האטריות.
  • נהדק קלות ונשים לאפייה על 180 מעלות למשך 25 דקות.

להכנת הסירופ:

  • נרתיח את המים, סוכר, ומיץ לימון על אש קטנה למשך 10 דקות בערך, להסמכה. את מי הורדים מוסיפים לקראת הסוף.
  • כל עוד הכנאפה חם, ניצק מעליו את הסירופ בהדרגה עד לספיגה מלאה ונקשט בפיסטוקים קצוצים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: כנאפה מתכון

מה זה גבינה ערבית?
גבינה ערבית מתוקה שמיועדת במיוחד לכנאפה, נמכרת בחלק מרשתות המזון ומעדניות מובחרות. בבקשה תמונה.
אם אין גבינה ערבית מתוקה שמים גבינת ריקוטה עם אבקת סוכר?
נכון.
שמים מי ורדים או תמצית ורדים?
רצוי תמצית מרוכזת של ורדים.
לא הופכים את הכנאפה?
באפייה אין צורך.
מתכון כנאפה
צילום: מאיה פפיסמדוב

רק עוד דבר אחד אחרון!

ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: כנאפה מתכון מאת: מאיה פפיסמדוב

Similar Posts

2 Comments

    1. היי דורין, תבנית מרובעת בינונית-גדולה 32*25 = תבנית עגולה בקוטר 26 בעומק 9 ס"מ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?