עוגת שכבות נס קפה

עוגה מדהימה עם בצק משגע
בהשראת: שרון טויטו
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
עוגת שכבות נס קפה

מתכון לעוגת שכבות קפה מדהימה שתשאיר אתכם פיעורי פה. חיפשתם עוגה טובה ביחד עם הקפה? אז הנה עוגה שהקפה בה כבר בפנים.
עוגת נס קפה טעימה ומדהימה ממתכון של שנים שאף פעם לא מפספס, שדרגו את חווית הקפה שלכם עם העוגה המושלמת הזו.
טעמו פעם אחת וראו ולא תפסיקו להכין, כי הטעם הזה ישאר לכם בלב הרבה זמן!

מתכון באדיבות: שרון טויטו

ספר המתכונים של שרון טויטו

עוגת שכבות נס קפה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן 

עוגת שכבות נס קפה

עוגת שכבות נס קפה

עוגה מדהימה עם בצק משגע
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
לדרג
כמות 1 עוגה
זמן הכנה: 15 minutes
באדיבות: שרון טויטו

המצרכים

לבצק:

  • ½ קילו קמח
  • 250 גרם חמאה רכה
  • 30 גרם שמרים טריים
  • ½ כוס מים פושרים
  • 4 חלמונים
  • קורט מלח

לקצף הנס קפה:

  • 4 חלבונים
  • ½1 כוסות סוכר
  • 2 כפות אבקת קפה נמס

להברשה:

  • ביצה טרופה

אופן ההכנה

  • נלוש את מצרכי הבצק לישה טובה עד לקבלת בצק רך.
  • נחלק ל-4 חלקים ונרדד כל חלק לעיגול בקוטר התבנית.
  • נתחיל בהכנת הקצף, מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
  • בסוף ההקצפה מוסיפים נס קפה ומקפלים פנימה.
  • משמנים תבנית עגולה 26, מניחים בתחתית התבנית עיגול בצק ומורחים שכבת קצף נדיבה.
  • נחזור על הפעולה מספר פעמים, (בצק וקצף)
  • מסיימים את השכבות עם שכבת בצק ומברישים במעט ביצה טרופה.
  • אופים בתנור חם על 170 מעלות למשך 45 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת שכבות נס קפה


שאלות נפוצות: עוגת שכבות נס קפה

ניתן להוסיף לקציפת הביצים נוטלה או ממרח שוקולד או כל תחליף אחר במקום המילוי?
כל תחליף אחר הורס את העוגה.
אין בכלל סוכר בבצק? לי יש את אותו מרשם עם 3 כפות סוכר?
אין צורך בסוכר….המילוי גדוש בסוכר.
בלי להתפיח?
לא מתפיחים.
עוגת שכבות נס קפה

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

14 Comments

  1. 3 stars
    העוגה מתוקה מידי..
    יוצא יותר מידי קרם..
    ואין דרך לבדוק את מידת אפיית הבצק..?
    גם בתמונה השכבות האמצעיות נראות לא ממש אפויות עד הסוף .

    1. היי טרמפולין, 30 גרם שמרים טריים זו הכמות הנכונה. תודה על ההערה. עשרות הכינו ואהבו ועכשיו תורך! בהצלחה ובתיאבון!

  2. העוגה מעולה אפשר גם להקפיא.אני מכינה בתבנית של התנור חותכת לריבועים ומקפיאה

      1. 1 גרם שמרים יבשים = 3 גרם שמרים טריים בערך
        אז 30 גרם שמרים טרים הם כ 9-10 גרם שמרים יבשים, כלומר כף ועוד קצת. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?