Advertisements
|

עוגת ביסקוויטים שנמסה בפה

עם קרמל מלוח ובייגלה!
בהשראת: יארין טובי
ציון 5 על ידי דירוג אחד
עוגת ביסקוויטים קרמל מלוח ובייגלה - אדר קבלו
Advertisements
הגיע הזמן לשדרג את משחק הקינוחים שלכם ולהרשים עם עוגת ביסקוויטים מטריפה ומיוחדת זו.
עוגת ביסקוויטים מדהימה שמרכיבים משתי שכבות ביסקוויטים טבולים בנס קפה עם קרם עשיר, עם זיגוג מושחת של קרמל מלוח ושברי בייגלה מפנקים מעל.
עוגת קרמל מלוח ובייגלה טעימה ומענגת ברמות המקבלת מרקם אלוהי שנמס בפה עם כל ביס קטנטן. איך שטועמים תמצאו את עצמכם מכינים כל שבת!

מתכון באדיבות: יארין טובי

ספר המתכונים של יארין טובי

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן 

עוגת ביסקוויטים קרמל מלוח ובייגלה - אדר קבלו

עוגת ביסקוויטים שנמסה בפה

עם קרמל מלוח ובייגלה!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: יארין טובי

ציוד

תבנית בינונית.
Advertisements

המצרכים

  • 2 חבילות של פתיבר
  • 3 גביע שמנת מתוקה להקצפה 38% שומן
  • 1 גביע קרם מסקרפונה (של חברת גד)
  • 3 חפיסות שוקולד בלונדי קרמל מלוח
  • 1 אריזה בייגלה מלוח (איזה סוג שתרצו)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 5 כפות סוכר
  • 1 כוס חלב
  • 1 כפית נס קפה
Advertisements

אופן ההכנה

  • מתחילים בהכנת הקרם - נקציף את ה-2 השמנת עם 5 כפות סוכר, והאינסטנט פודינג וניל למשך בערך 3-4 דקות עד שמקבלים קצפת יציבה, לאחר מכן נוסיף את הקרם מסקרפונה ונמשיך בערבוב קל של כחצי דקה דקה.
  • אחרי זאת טובלים את הפתי-בר בקערה שטוחה של כפית נס קפה עם כוס חלב בתחתית התבנית בצורה מסודרת. (כדי שלא יהיה גושי נס קפה מומלץ קודם לפתוח אותו עם מים חמים ואז לשפוך לחלב)
  • אחרי טבילה של ממש 2 שניות מכל צד, מסדרים על התבנית.
  • להתחיל בתחתית התבנית עם פתיבר, לאחר מכן נמרח קרם שכבה יפה שמכסה את הכל, ואז שוב לסדר עוד שכבת ביסקוויטים טבולה ומעליה עוד שכבת קרם.
  • מכינים את רוטב קרמל - אפשר להכין אותו גם בהתחלה ועד שמכינים את העוגה, הרוטב מתקרר.
  • נמיס בסיר חלבי את מיכל השמנת מתוקה עם 3 חבילות בלונדי קרמל מלוח, ונערבב טוב עד להתצייבות ולמראה סמיך!
  • נקרר את הרוטב, עד שהוא לא קר לא שופכים על העוגה. לאחר התקררות, נשפוך את הרוטב קרמל מלוח על העוגה.
  • נפזר מעל שברי בייגלה ולאחר מכניסים את העוגה להקפאה לכמה שעות ומוציאים אותה לפני ההגשה למקרר.
  • היא תופסת טעם טוב במקפיא, והיא טעימה גם אם משאירים במקרר בלבד
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת ביסקוויטים קרמל מלוח ובייגלה

Advertisements

 
עוגת בייגלה וקרמל מלוח

מה חושבים על: עוגת קרמל מלוח ובייגלה

    1. אדר קבלו:
      "עשיתי! יצא מוש"
עוגת ביסקוויטים קרמל מלוח ובייגלה
צילום: אדר קבלו

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


.רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת ביסקוויטים קרמל מלוח ובייגלה

המתכון הזה הוא חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!


הפוסט המקורי: עוגת ביסקוויטים קרמל מלוח ובייגלה – יארין טובי

Advertisements

Similar Posts

2 Comments

    1. היי רעות, הבייגלה בעוגות קרות כאלה מתרכך מעט אך שומר על קראנצ'יות מסויימת בכל ביס, וסך הכל משתלב יופי ויוצא מאוד טעים. לעוד קראנצ'יות את יכולה להוסיף עוד קצת בייגלה לפני ההגשה. מקווים שעזרנו, בתיאבון!

      צוות מתוקים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements