Advertisements
| | |

עוגת קינדר בואנו עגולה

יפה ומרשימה!
בהשראת: אתי ממן
ציון 3 על ידי דירוג אחד
עוגת קינדר בואנו
Advertisements

קינדר בואנו , אחד החטיפים הטעימים והאהובים בעולם. וכעת, החטיף הידוע והאהוב כל כך בא אלינו בגרסת עוגה!
כן כן קראתם נכון, מתכון לעוגת קינדר בואנו בשתי הגרסאות, גם קינדר שוקולד חלב, וגם עוגת קינדר לבנה.
עוגה יפיפיה בצורת החטיף שתגרום לכל מי שרואה אותה להחסיר פעימה, והטעם? ובכן כמעט ואין לו מתחרים, קצת השקעה ויש לכם את העוגה הכי טעימה שיש. בתאבון.
מתכון באדיבות: אתי ממן

ספר המתכונים של אתי ממן

עוגת קינדר בואנו
צילום: אתי ממן

Advertisements

תנו לאחרים הזדמנות לדעת מה אתם חושבים על המתכון

דרגו את המתכון כאן 

עוגת קינדר בואנו

עוגת קינדר בואנו עגולה

יפה ומרשימה!
ציון 3 על ידי דירוג אחד
לדרג
כמות 1 עוגה
זמן הכנה: 20 minutes
באדיבות: אתי ממן

ציוד

מיקסר
תבנית מרובעת 30*30 מרופדת בנייר אפייה
מעבד מזון
Advertisements

המצרכים

להכנת עוגת קינדר שוקולד חלב:

  • 4 יחידות ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 6 טיפות תמצית בטעם קינדר בואנו
  • ½ כוס קמח
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 1 כפית אבקת אפייה

למלית פררו רושה:

  • 300 גרם שמנת מתוקה
  • 2 כפות גדושות אבקת מוס קינדר בואנו
  • ½ כוס אגוזי לוז
  • 1 כף סוכר חום
  • 3 כפות ממרח פררו רושה

לתחתית:

  • 1 חופן וופלים לואקר בטעם אגוזי לוז

לציפוי:

  • 300 גרם שוקולד חלב
  • 2 כפות שמן קנולה

להכנת עוגת קינדר שוקולד לבן

  • 4 יחידות ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 6 טיפות תמצית בטעם קינדר בואנו
  • ½ כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה

למלית קינדר בואנו:

  • 300 גרם שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת מוס שמנת וניל (גדושות )
  • ½ כוס אגוזי לוז
  • 1 כף סוכר חום
  • 3 כפות ממרח קינדר בואנו

לתחתית:

  • 1 חופן וופלים לואקר בטעם אגוזי לוז

לציפוי

  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 2 כפות שמן קנולה
Advertisements

אופן ההכנה

הכנת עוגת קינד בואנו שוקולד חלב

  • מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים ותמצית בואנו.
  • מסננים את הקמח , אבקת קקאו ואבקת אפייה, מוסיפים למיקסר ומערבלים לתערובת אחידה.
  • משמנים תבנית מרובעת 30*30 מרופדת בנייר אפייה, יוצקים את התערובת ואופים במשך כ 15 דקות. מסירים את הנייר ומצננים.

הכנת המלית

  • במעבד מזון טוחנים אגוזי לוז, סוכר חום, ממרח פררו רושה.
  • מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת מוס קינדר בואנו, מוסיפים את האגוזים הטחונים ומערבבים.
  • חותכים את העוגה בגודל התבנית, מניחים את העוגה בתוך התבנית ומצפים אותה עם העוגה.
  • יוצקים את המלית, מניחים וופלים ומכסים את המלית, מקפיאים למשך 5 שעות. מחלצים את העוגה מהתבנית ומניחים על רשת צינון.
  • ממסים במיקרוגל שוקולד חלב עם שמן, יוצקים על העוגה עד לכיסוי מלא של העוגה.
  • ממסים 20 גרם שוקולד מריר, מעבירים לשקית זילוף וגוזרים חור קטן. מזלפים על העוגה. ומקשטים עם שוקולד קינדר.

הכנת עוגת קינדר לבנה

  • מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים ותמצית בואנו.
  • מסננים את הקמח ואפייה, מוסיפים למיקסר ומערבלים לתערובת אחידה.
  • משמנים תבנית מרובעת 30*30 מרופדת בנייר אפייה, יוצקים את התערובת ואופים במשך כ 15 דקות. מסירים את הנייר ומצננים.

הכנת המלית

  • במעבד מזון טוחנים אגוזי לוז, סוכר חום, ממרח קינדר בואנו.
  • מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת מוס שמנת וניל, מוסיפים את האגוזים הטחונים ומערבבים.
  • חותכים את העוגה בגודל התבנית, מניחים את העוגה בתוך התבנית ומצפים אותה עם העוגה.
  • יוצקים את המלית, מניחים וופלים ומכסים את המלית, מקפיאים למשך 5 שעות. ומחלצים את העוגה מהתבנית ומניחים על רשת צינון.
  • ממסים במיקרוגל שוקולד לבן עם שמן, יוצקים על העוגה עד לכיסוי מלא של העוגה. מעבירים לתחתית הגשה ומקשטים עם קינדר לבן.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת קינדר בואנו

Advertisements

תגובות מהגולשים: עוגת קינדר בואנו

  1. לינוי פז:
    "להתעלף מהמושלם"
  2. דורית טורקמן- גרוסוולד:
    "מדהים ממש כיף לראות כל כך יפה ומדויק, אין עלייך"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

עוגת קינדר בואנו


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף עוגות שוקולד אל תפספסו!

עוד כמה מתכוני עוגות מעניינים להכנה:

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements