טוב, את המתכון הבא אתם פשוט לא תפסיקו להכין,ותתכוננו להתאהב, גם בטעם וגם בקלילות.
מתכון מנצח לסופלה שוקולד מהמם ב-9 דקות עבודה ומספר פעולות בודדות, והטעם? המשפחה כבר תענה לכם על השאלה הזו.
סופלה קלאסי רך ומפוצץ טעמים בכלום עבודה ומאמץ, מה צריך יותר מזה? בתאבון!
מתכון באדיבות: אושרה בן חמו
תנו לאחרים הזדמנות לדעת מה אתם חושבים על המתכון

ציוד
קערה בתוך סיר מלא מים
תבניות מאפינס
המצרכים
- 150 גרם חמאה
- 150 גרם שוקולד מריר
- 2 יחידות ביצים
- 2 יחידות חלמונים
- ½ כוס סוכר
- ¼ כוס קמח
אופן ההכנה
- מחממים מראש תנור ל180 מעלות.
- ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה מעל סיר עם מים חמים (או במיקרוגל אותו תוצאה).
- לתערובת השוקולד מוסיפים את הביצים החלמונים והסוכר לתערובת אחידה.
- ולאחר מכן להוסיף את הקמח.
- יוצקים לתבניות מאפינס משומנות ל9-10 דק בדיוק בתנור מוציאים ומפזרים מעט אבקת סוכר.
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
שאלות נפוצות: סופלה שוקולד מושלם
כמה יחידות יוצא? 4 יחידות. |
2 ביצים + 2 חלמונים? כן. |
מה חושבים על: סופלה שוקולד מדהים
-
אושרת בן סימון:“זה מעולה בעלי לא הפסיק לברך את ידיי”
-
דיקלה וקנין:“מהמם”
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!