עוגת מייפל אלוהית
אוורירית ורכה עם טעם מסחרר!
תתכוננו לקבל בברכה את העוגה שאף פעם לא מפסיקים ליישר – עוגת המייפל הכי טעימה שיש בהכנה פשוטה.
עוגת מייפל ממכרת ברמות שיוצאת אוורירית ורכה עם טעם שמשאיר את כולם מסוחררים, במיוחד עם סירופ מייפל מושחת.
עוגה קלה להכנה וקלילה שהכי מתאימה ליד קפה הבוקר, לפצצת אנרגיה שתבטיח לכם יום פורה ומבורך. אז קדימה להכין!
עוגת מייפל ממכרת ברמות שיוצאת אוורירית ורכה עם טעם שמשאיר את כולם מסוחררים, במיוחד עם סירופ מייפל מושחת.
עוגה קלה להכנה וקלילה שהכי מתאימה ליד קפה הבוקר, לפצצת אנרגיה שתבטיח לכם יום פורה ומבורך. אז קדימה להכין!
מתכון באדיבות: העוגיות של רינתוש
ספר המתכונים של העוגיות של רינתוש
המצרכים
- 2 ½ כוסות קמח רגיל
- 1 אבקת אפייה
- 1 סוכר וניל
- 1 נטורינה (מחמאה מרוככת)
- 1 גבינה 5% (250 גרם)
- 1 ½ כוסות סוכר (אפשר גם לגוון חצי כוס סוכר חום)
- 3 ביצים
- סירופ מייפל
אופן ההכנה
- מתחילים בהקצפת הנטורינה והסוכר לתערובת אחידה, ואז מוסיפים את הביצים.
- נמשיך להוסיף את יתר החומרים ולבסוף מוסיפים את הקמח. אפשר להוסיף גם מעט מיץ תפוזים אם התערובת גושית או קשה.
- נחמם תנור על 160 מעלות ואופים למשך 45 דקות, עד שהעוגה מזהיבה יפה.
- בסיום האפייה מזלפים סירופ מייפל בנדיבות מעל, ומחוררים את העוגה חורים קטנים בעזרת קיסם, כדי שהסירופ ייחדר לתוך העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת מייפל אלוהית
אופים על טורבו? לא, אפייה רגילה. |
אפשר בלי הגבינה? אפשר במקום להוסיף כוס מיץ תפוזים. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!.
הפוסט המקורי: עוגת מייפל אלוהית – העוגיות של רינתוש
אפשר להחליף את הנטורינה בשמן? אם כן כמה שמן?
בד"כ 100 גרם מרגרינה או נטורינה שווים בערך ל 85 גרם שמן, אך היינו ממליצים להשתמש במתכון עוגת מייפל עם שמן (לחצי לפתיחת המתכון) או המתכון הזה
מה זה נטורינה ? אפשר להחליף גבינה 9% ? אפשר להחליף עם קמח מלא?
נטורינה זה תחליף לחמאה או מרגרינה ללא שומן טראנס על בסיס שמן קוקוס, אפשר גבינה 9%, ולגבי הקמח לא היינו ממליצים להחליף יותר מחלק מהקמח כדי לא לפגוע במרקם יותר מדי, וכמובן לא לשכוח להתאים את כמות הנוזלים. בהצלחה!