| |

עוגת קפה ב-5 דקות

עם קפה עשיר ושוקולד מושחת
בהשראת: ירדנה ג'נאח
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
עוגת קפה ב-5 דקות
לכל מכורי הקפה שבינינו, עוגה זו היא במיוחד בשבילכם, כי כולם יודעים שעוגת קפה היא תענוג אמיתי.

עוגת קפה שכבות פשוטה ומושלמת שמכינים ב-5 דקות בלבד, וכתוצאה מקבלים עוגה רכה ומפנקת ביותר שתשלח אותכם עפים!
עם טעם כל כך מיוחד שמשלב קפה עשיר עם שוקולד מושחת ביותר, אף אחד לא יוכל לעמוד בפני עוגה זו. במיוחד ליד כוס חמה של קפה בצד.
מתכון באדיבות: ירדנה ג'נאח

ספר המתכונים של ירדנה ג'נאח

עוגת קפה ב-5 דקות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

עוגת קפה ב-5 דקות

עוגת קפה ב-5 דקות

עם קפה עשיר ושוקולד מושחת
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

תבנית: תבנית 22 / 24 .

המצרכים

לעוגת השוקולד:

  • 5 ביצים
  • קורט מלח
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כפות קקאו
  • ½ כפית קפה שחור או נס קפה

למלית:

  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 אינסטנט שוקולד בלגי
  • 2 כוסות חלב
  • 1 כף נוטלה

אופן ההכנה

  • מקציפים את הביצים עם קורט מלח ואז מוסיפים כוס סוכר ומקציפים עד לקבלת קצף תפוח ואוורירי
  • מורידים דרגת מהירות ומוסיפים את שאר הרכיבים. לאלה שרוצים עוגה לבנה אפשר לא להוסיף קקאו.
  • מחלקים את הבלילה ל-4 תבניות שוות משומנות, ושמים לאפייה 10 דקות על טורבו.
  • מקציפים את חומרי המלית, וממלאים בין השכבות של העוגה ומרכיבים. אפשר להוסיף מעל תוספות לפי טעם אישי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת קפה ב-5 דקות


שאלות נפוצות: עוגת קפה לשבת

אין נוזלים בעוגה?
אכן אין.
למה צריך לשים מלח בביצים?
המלח עוזר לביצים להיות יציבות ולא לשבור את הקצף..וגם מעדן את טעם העוגה שלא תהיה כבדה.
 

עוגת קפה ב-5 דקות

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


.רק עוד דבר אחד אחרון!.

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר


הפוסט המקורי: עוגת קפה לשבת ב-5 דקות עבודה – ירדנה ג'נאח

Similar Posts

2 Comments

    1. אז מתקבל שכבת בצק אחת שהיה קשה לחתוך בצורה אופקית ולמלא, עדיף להכין את השכבות כמתואר במתכון, ולהקל על התהליך אפשר להכין שכבה אחת פחות ואז ממלאים 3 תבניות בתנור ואחרי 10 דקות כל השכבות מוכנות, בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?