| | |

עוגת קוקוס שוקולד קלה

טעם מושלם ומרקם מטריף
בהשראת: העוגיות של רינתוש
עדיין אין דירוגים
עוגת קוקוס שוקולד - העוגיות של רינתוש
השילוב הכי מנצח בעוגות חוזר בגדול עם טעם מענג במיוחד ומרקם עוד יותר שישאיר אתכם בפה פעור, וגם מלא!
עוגת קוקוס שוקולד מושלמת שמקבלת מרקם מטריף משכבת שוקולד קוקוס פריכה מעל לבסיס רך ומלטף שנמס בפה.
אין יותר מתאים לקפה הבוקר מעוגה זו. איך שלוקחים ביס אחד מבינים על מה כל המהומה!

מתכון באדיבות: העוגיות של רינתוש

ספר המתכונים של העוגיות של רינתוש

עוגת קוקוס שוקולד - העוגיות של רינתוש 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

עוגת קוקוס שוקולד - העוגיות של רינתוש

עוגת קוקוס שוקולד קלה

טעם מושלם ומרקם מטריף
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: העוגיות של רינתוש

ציוד

תבנית: תבנית פיירקס או תבנית עגולה 26

המצרכים

  • 6 כפות קמח
  • 6 כפות שמן
  • 6 כפות סוכר
  • 6 כפות מיץ תפוזים
  • 6 יחידות ביצים
  • 1 חפיסה שוקולד מריר
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קוקוס

אופן ההכנה

  • קודם נקציף את החלבונים עם כוס הסוכר.
  • לאחר מכן נגרד פנימה את השוקולד ונוסיף כוס קוקוס.
  • נערבב לאט בתנועות עטיפה. ואז נניח בצד.
  • כעת מערבבים (עם מטרפה או מיקסר יד) את החלמונים עם 6 כפות סוכר, ושאר החומרים.
  • משמנים תבנית ושופכים קודם את בלילת החלמונים ואז מעליה את בלילת החלבונים
  • נכניס לאפייה על 180 מעלות למשך 35 דקות. (אין צורך לחמם מראש)
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת קוקוס שוקולד - העוגיות של רינתוש

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


.רק עוד דבר אחד אחרון!.

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר


הפוסט המקורי: עוגת קוקוס שוקולד קלה – העוגיות של רינתוש

Similar Posts

7 Comments

  1. לדעתי בתחתית העוגה היה צריך לשים אבקת אפיה ,גם אצלי יצאה צמיגית ובלתי אכילה והייתה זמן רב בתנור

    1. היי אתי,
      אין צורך לאפות אותה זמן רב, אלא מספיקה חצי שעה ולא יותר מזה. היא מתגבשת ככל שהיא מתקררת.
      בהצלחה 🙂

  2. בס"
    שלום רב,
    עוגת קוקוס טעימה ולא מסובכת. אלא מה, התחתית לא נאפתה מספיק והיתה צמיגה ובלתי ראויה למאכל.
    מדוע? יותר מדי נוזלים? גודל הביצים? (השתמשתי בL, ואיך אפשר לבדוק אם התחתית נאפתה אם יש עליה
    שכבה עבה של קוקוס וקצף, כמו במקרה הזה? וזו בעיה החוזרת אצלי בעוגות מסוג זה. מה צריך (או לא צריך)
    לעשות? חן חן.

    1. היי דיתה, חכי לצינון העוגה ואז בדקי האם התקשתה, ואם עדיין לא.. באיזה תבנית אפית וכמה זמן? כנראה שהיה כדאי להמשיך לאפות. מכיוון שזמני האפיה יכולים להשתנות בין תנור לתנור, להקפיד לשים באמצע התנור גם.
      בהצלחה הפעם הבאה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?