| |

רולדת אלפחורס מהממת

טעימה ברמות!
בהשראת: נעמי שושן
ציון 5 על ידי דירוג אחד
רולדת אלפחורס מהממת טעימה ברמות! מצרכים ואופן הכנה 4 ביצים מופרדות ¾ כוס סוכר ½ חצי כוס שמן 1 שקית אבקת אפיה אחת 1 כוס קמח מנופה לקרם: 500 מ”ל שמנת מתוקה 1 פודינג וניל למלית: ½ צנצנת ריבת חלב ½ כוס קוקוס מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שמקבלים קצף תפוח. לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המצרכים שנותרים (כולל החלמונים) ומקציפים על מהירות איטית עד שלא נשארים גושים. שמים לאפייה על חום 180 מעלות למשך 10-15 דקות בערך. אחרי שהעוגה מוכנה מתחילים בעדינות לגלגל אותה לרולדה (יחד עם נייר האפיה), לפני שממלאים אותה בקצפת. ואז אחרי שתי דקות מחזירים אותה לצורתה המקורית. מצרכים ואופן הכנה הקרם להכנת הקרם - מקציפים הכל היטב ומשאירים כוס של קרם שמצפים את העוגה בה בהמשך . מרכיבים את הרולדה - מורחים על הרולדה חצי צנצנת ריבת חלב , ומפזרים מעל חצי כוס קוקוס , לאחר מכן מורחים את הקרם ומגלגלים את הרולדה כעת נשתמש בקרם שהשארנו בצד ונצפה את העוגה , נפזר מעל חצי כוס קוקוס , נזלף ריבת חלב
כשרוצים להתפנק לכבוד שבת מיוחד, מכינים רולדת אלפחורס משגעת ומדהימה שמרימה לכולם את מצב הרוח ומכינה לשבת מבורך!
רולדת אלפחורס טעימה ברמות עם מראה מפואר ומגרה שאף אחד לא יכול להתאפק ולא לקחת ביס!
מגלגלים עם מלית עשירה שמשלבת ריבת חלב מופלאה, קוקוס עסיסי, וקרם קצפתי מושחת, ומקבלים רולדה שבכל ביס בה שולח גלי תענוג לכל חלק בגוף!

 
מתכון באדיבות: נעמי שושן

ספר המתכונים של נעמי שושן

 
רולדת אלפחורס מהממת טעימה ברמות! מצרכים ואופן הכנה 4 ביצים מופרדות ¾ כוס סוכר ½ חצי כוס שמן 1 שקית אבקת אפיה אחת 1 כוס קמח מנופה לקרם: 500 מ”ל שמנת מתוקה 1 פודינג וניל למלית: ½ צנצנת ריבת חלב ½ כוס קוקוס מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שמקבלים קצף תפוח. לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המצרכים שנותרים (כולל החלמונים) ומקציפים על מהירות איטית עד שלא נשארים גושים. שמים לאפייה על חום 180 מעלות למשך 10-15 דקות בערך. אחרי שהעוגה מוכנה מתחילים בעדינות לגלגל אותה לרולדה (יחד עם נייר האפיה), לפני שממלאים אותה בקצפת. ואז אחרי שתי דקות מחזירים אותה לצורתה המקורית. מצרכים ואופן הכנה הקרם להכנת הקרם - מקציפים הכל היטב ומשאירים כוס של קרם שמצפים את העוגה בה בהמשך . מרכיבים את הרולדה - מורחים על הרולדה חצי צנצנת ריבת חלב , ומפזרים מעל חצי כוס קוקוס , לאחר מכן מורחים את הקרם ומגלגלים את הרולדה כעת נשתמש בקרם שהשארנו בצד ונצפה את העוגה , נפזר מעל חצי כוס קוקוס , נזלף ריבת חלב 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

רולדת אלפחורס מהממת טעימה ברמות! מצרכים ואופן הכנה 4 ביצים מופרדות ¾ כוס סוכר ½ חצי כוס שמן 1 שקית אבקת אפיה אחת 1 כוס קמח מנופה לקרם: 500 מ”ל שמנת מתוקה 1 פודינג וניל למלית: ½ צנצנת ריבת חלב ½ כוס קוקוס מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שמקבלים קצף תפוח. לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המצרכים שנותרים (כולל החלמונים) ומקציפים על מהירות איטית עד שלא נשארים גושים. שמים לאפייה על חום 180 מעלות למשך 10-15 דקות בערך. אחרי שהעוגה מוכנה מתחילים בעדינות לגלגל אותה לרולדה (יחד עם נייר האפיה), לפני שממלאים אותה בקצפת. ואז אחרי שתי דקות מחזירים אותה לצורתה המקורית. מצרכים ואופן הכנה הקרם להכנת הקרם - מקציפים הכל היטב ומשאירים כוס של קרם שמצפים את העוגה בה בהמשך . מרכיבים את הרולדה - מורחים על הרולדה חצי צנצנת ריבת חלב , ומפזרים מעל חצי כוס קוקוס , לאחר מכן מורחים את הקרם ומגלגלים את הרולדה כעת נשתמש בקרם שהשארנו בצד ונצפה את העוגה , נפזר מעל חצי כוס קוקוס , נזלף ריבת חלב

רולדת אלפחורס מהממת

טעימה ברמות!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
כמות 0
באדיבות: נעמי שושן

המצרכים

  • 4 יחידות ביצים (מופרדות)
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס קמח מנופה

לקרם:

  • 500 מ”ל שמנת מתוקה
  • 1 חבילה פודינג וניל

למלית:

  • ½ צנצנת ריבת חלב
  • ½ כוס קוקוס

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שמקבלים קצף תפוח.
  • לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המצרכים שנותרים (כולל החלמונים) ומקציפים על מהירות איטית עד שלא נשארים גושים.
  • שמים לאפייה על חום 180 מעלות למשך 10-15 דקות בערך.
  • אחרי שהעוגה מוכנה מתחילים בעדינות לגלגל אותה לרולדה (יחד עם נייר האפיה), לפני שממלאים אותה בקצפת. ואז אחרי שתי דקות מחזירים אותה לצורתה המקורית.
  • מצרכים ואופן הכנה הקרם
  • להכנת הקרם - מקציפים הכל היטב ומשאירים כוס של קרם שמצפים את העוגה בה בהמשך .
  • מרכיבים את הרולדה - מורחים על הרולדה חצי צנצנת ריבת חלב , ומפזרים מעל חצי כוס קוקוס , לאחר מכן מורחים את הקרם ומגלגלים את הרולדה
  • כעת נשתמש בקרם שהשארנו בצד ונצפה את העוגה , נפזר מעל חצי כוס קוקוס , נזלף ריבת חלב
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רולדת אלפחורס מהממת טעימה ברמות! מצרכים ואופן הכנה 4 ביצים מופרדות ¾ כוס סוכר ½ חצי כוס שמן 1 שקית אבקת אפיה אחת 1 כוס קמח מנופה לקרם: 500 מ”ל שמנת מתוקה 1 פודינג וניל למלית: ½ צנצנת ריבת חלב ½ כוס קוקוס מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שמקבלים קצף תפוח. לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המצרכים שנותרים (כולל החלמונים) ומקציפים על מהירות איטית עד שלא נשארים גושים. שמים לאפייה על חום 180 מעלות למשך 10-15 דקות בערך. אחרי שהעוגה מוכנה מתחילים בעדינות לגלגל אותה לרולדה (יחד עם נייר האפיה), לפני שממלאים אותה בקצפת. ואז אחרי שתי דקות מחזירים אותה לצורתה המקורית. מצרכים ואופן הכנה הקרם להכנת הקרם - מקציפים הכל היטב ומשאירים כוס של קרם שמצפים את העוגה בה בהמשך . מרכיבים את הרולדה - מורחים על הרולדה חצי צנצנת ריבת חלב , ומפזרים מעל חצי כוס קוקוס , לאחר מכן מורחים את הקרם ומגלגלים את הרולדה כעת נשתמש בקרם שהשארנו בצד ונצפה את העוגה , נפזר מעל חצי כוס קוקוס , נזלף ריבת חלב


שאלות נפוצות: רולדת אלפחורס מהממת

כמה רולדות יוצא?
אחת.
באיזה גודל תבנית אפית את הרולדה?
בתבנית של התנור. אופים עם נייר אפייה.

 

רולדת אלפחורס מהממת LC 2

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


.רק עוד דבר אחד אחרון!.

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר


הפוסט המקורי: רולדת אלפחורס מהממת – נעמי שושן

Similar Posts

4 Comments

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements